[Aranıyor]: 6 Kanal veya Üstü Kumanda & Alıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konyahmet

Yeni Uye
Herkese iyi günler,
Normalde aliexpressden Flysky FS-T6 alıcaktım ama türkiyede ikinci el daha uygun bulabilirsin diyen arkadaşlarım oldu o yüzden yazıyorum :)

Kumanda aliexpressde yaklaşık 145 liraya geliyor, eğer daha uygun fiyata satan varsa alabilirim.
FLYSKY ın 9 kanal kumandasıda varmış oda 240tl civarı bir fiyata denk geliyor.
Eğer flysky 9 kanal olan kumandayı sahibinden.com üstünden get ilanı 240 a açabilecek varsa onuda düşünebilirim.

turnigy x9 kumandayada baktım hobbykingden 235tl civarı bişeye denk geliyor, eğer onuda yine aynı şartlarda 240 a ilan açabilicek biri olursa düşünebilirim.

Kumandalar konusuna çok yabancıyım :) maksimum fiyat sahibinden.com get ilanı 240 olacak şekilde başka kumandalarda tavsiye :) edebilirsiniz. 140 üstündeki kumandaları ancak taksitle alabileceğim için bunu söyledim. 140 civarı kumandaları 1-2 hafta içinde nakit alabilirim.

EDİT

kumandayı ilk başta arduino kartı uzaktan kontrol etmek için kullanıcam, 3d yazıcı var, yazın vakit geçirmek için basit bir araba yapıp onu arduino ve kumanda ile kontrol etmeyi düşünüyorum, ilerleyen zamanlarda eğer bütçe olursa basitlerinden uçak ve quad da yapabilirim.

[Aranıyor]: 6 Kanal veya Üstü Kumanda & Alıcı

merhabalar, kumanda sıfır gibi birşey ve fazlalıkdan satılıkdır ayrıca Flysky FS-T6 da mevcut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...