[Aranıyor]: 5000 mah 2 hucre lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ali Yalçın

Kıdemli Uye
İlgi Alanı
Heli
Slm arkadaslar. Elimde 5300 mah gens ace 45c pil mevcut. Piller cok yeni ama 1 hucresi havada delindi nedense guc kaybi yasandi.
Pilin icini actigimda 2. Hucreninde yan tarafindan incelmis oldugunu gordum sanirsan kaplamada uretim hatasi var.

Pilimi kurtarmak istiyorum elinde saglam hucre olan varsa es degerlerde ucreti karsiliginda alabilirim.
Yada 2 s 5000 5300 mah iyi durumda olan pili olan varsada alabilirim.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

ali yanlız' Alıntı:
Slm arkadaslar. Elimde 5300 mah gens ace 45c pil mevcut. Piller cok yeni ama 1 hucresi havada delindi nedense guc kaybi yasandi.
Pilin icini actigimda 2. Hucreninde yan tarafindan incelmis oldugunu gordum sanirsan kaplamada uretim hatasi var.

Pilimi kurtarmak istiyorum elinde saglam hucre olan varsa es degerlerde ucreti karsiliginda alabilirim.
Yada 2 s 5000 5300 mah iyi durumda olan pili olan varsada alabilirim.

Bende mevcutt. Ama hafta sonu bi araba gelecek. Eğer araca sığarsa onda kullanacam. Sığmazsa özelden görüşürüz. Ok.

Ali bu o kadar basit birşey değil, elektronik bilgin vardır umarım. Evi bacayı yakanlar var bu pillerle uğraşırken aman dikkatli ol. :rolleyes:

Türker Akgün' Alıntı:
Ali bu o kadar basit birşey değil, elektronik bilgin vardır umarım. Evi bacayı yakanlar var bu pillerle uğraşırken aman dikkatli ol. :rolleyes:

Biliyorum abi epeybi tecrubem var.
Cogu kez 3s pillerimin slerini degistirdigim oldu.

Türker Akgün' Alıntı:
ali abinin topladığı bir lipo var 3 hücreside farklı marka :laugh:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...