[Aranıyor]: 500 Sınıfı Bilirkişi onaylı RTF yada PNF Heli arıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ERDEMANIL

RC Candır... Helikopter Canandır... İyi Uçuılar...
Bu siteyi ve pek çok siteyi sürekli olarak tarıyorum ama GÜVENİLİR YERDEN almak garanti olsun diye buradan bir şeyler almaya karar verdim.

İşin aslı şu biraz sınırlı sayıla bilecek bütçem var. Sonuç olarak modelimi dikkatli alacağım ki sonraki muhtemel 700 - 600 sınıfı Glow tercihen Raptor modelime kadar beni hem idare etsin kırıym ayarını yapıyım ne bileyim ama sağlam bişey olsun parçasını bulmak için akla karayı seçmiyeyim kırımlarım varsın plotaj hatasından olsun makinenin dandikliğinden değil. Demek istediğim şeyi az çok anladınız sanırım ben bu işin :RCKolik: :RCKolik: :RCKolik: :RCKolik: :RCKolik: tam manasıyla tutkunyum allem edicem kallem edicem bu yaz sonu bir model toplıyacam (Umarım) gerekirse sabredicem 1 sene daha uçmayıp similatör çalışacam ama model toplamayı kafama taktım.

Velhasıl sizin ilanlarınıza baktım sahibin den de bi RTF Align 450 gördüm:

Ayrıca sizin ilanlardan şunlarda ilgimi çekti kumandaları yok ama sorun değil:

İlk Rc helim olduğu için uçmadan anlıyorum ama toplamak tan yada satın almaktan anlamıyorum İşte yaptığım hatalar:

-Şimdiye dek 7 adet RC heli aldım 3.5 kanal allahın belaları resmen Bİ HELİ NASIL UÇAMAZ DİYE DÜŞÜNÜP TASARLAMIŞLAR...

Sonuç olarak bu 3.5 kanal saçmalığının şeytanın F...şelerinin işi olduğunu anladım. Herneyse çok uzattım özr dilerim tek istediğim adam gibi bir heli toplamak ve Uçmak bebeğim :)

500 Sınıfı Bilirkişi onaylı RTF yada PNF Heli arıyorum.

ErdemAnıl' Alıntı:
Herneyse çok uzattım özr dilerim tek istediğim adam gibi bir heli toplamak ve Uçmak bebeğim :)

Sen zaten uçmuşsun bebeğim :laugh:

500 Sınıfı Bilirkişi onaylı RTF yada PNF Heli arıyorum.

Sayın ErdemAnıl Bey ya da "MuhsinErdem" diyelim bilemedim....

Bir insan neden 2 farklı üyelik alarak iki farklı kişiymiş gibi kendini tanıtır, mesaj yazar ya da aynı ilanlarla ilgilenir ki..

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Benim anlamadım şey, model alacağım ama GÜVENMEK istiyorum diyorsun sonrada kalkıp bizleri KANDIRIYORSUN ve farklı 2 kişiymiş gibi davranıyorsun. Sence bu normal mi ??

Ya şimdi kalkıp bizlerden özür dile ya da ben her iki üyeliği de zevkle BAM layayım ve sen takıldığın diğer sitelerde aynen devam et :angry: :angry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...