[Aranıyor]: 4mm banana plug -Erkek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Safak ALTINTAS

Kıdemli Uye
İlgi Alanı
Heli
Arkadaşlar yeni aldığım HW esc nin plugları 4mm imiş. Align esc ise 3,5mm.
Motor tarafındaki erkek plugları değiştirmek istiyorum. Elinde 4mm banana plug olan var mı acaba ?

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Sent from my iPhone using Tapatalk

4mm banana plug -Erkek

Bence yeni 1 takım (erkek-dişi) set almak daha mantıklı olacaktır. Evde varsa 1 takım yarın göndereyim, eğer bulamazsam direncim.net de büyük ihtimal vardır :D

4mm banana plug -Erkek

Kimin direnci, senin direncin mi benim direncim mi :D İyisi mi hepimizin direnci olsun, ismi de herkese eşit mesafede olsun %p

Bir de konnektör için gittigidiyor olur başka yerler olur, bilimum mevcut.

3.5 da var;

4mm banana plug -Erkek

Rasim Öztürk' Alıntı:
Kimin direnci, senin direncin mi benim direncim mi :D İyisi mi hepimizin direnci olsun, ismi de herkese eşit mesafede olsun %p

Bakmadan yazdım ne yalan söyleyeyim :laugh:

Şimdi evde baktım bulamadım malesef :(

Teşekkür ederim arkadaşlar.
Bu arada Rasim uyardı da benim dişi plug dış çapı 4mm iç çapı ise 3,5mm. Burada referans nedir ? Et kalınlığı dahil ediliyor mu?

Ben emin olmamakla beraber dişi taraf için iç çap diyorum.

Kumpasla ölçüyorum dişi 3.54mm gibi geliyor. Erkek tarafın ortadaki şişik kısmı gözardı edip kök kısmından ölçüyorum o da 3.20 küsürlerdeydi tam aklımda yok.

Bende 3.5 var bir miktar ama sabah erken yola gidiyorum, üç gün yokum. Pazartesi anca... Haliyle gittigidiyor benden hızlı olabilir şu durumda :)

Rasim Öztürk' Alıntı:
Ben emin olmamakla beraber dişi taraf için iç çap diyorum.

Kumpasla ölçüyorum dişi 3.54mm gibi geliyor. Erkek tarafın ortadaki şişik kısmı gözardı edip kök kısmından ölçüyorum o da 3.20 küsürlerdeydi tam aklımda yok.

Bende 3.5 var bir miktar ama sabah erken yola gidiyorum, üç gün yokum. Pazartesi anca... Haliyle gittigidiyor benden hızlı olabilir şu durumda :)

Rasim teşekkür ederim çok. Bende de 4mm erkek tarafı lipo şarj aletinde varmış. Denedim büyük geliyor. Demekki benimki de 3.5mm. Yani iç çap referans :)

Sipariş geçtim bile, inş elimde yarın :)

[Aranıyor]: 4mm banana plug -Erkek

Şafak ALTINTAŞ' Alıntı:
... Sipariş geçtim bile, inş elimde yarın :)
Yarından itibaren yıllık izindeyim. Artık Türker'le beraber inşallah pazara yeni ESC'yi devreye alırsınız :thumbup:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Yarından itibaren yıllık izindeyim. Artık Türker'le beraber inşallah pazara yeni ESC'yi devreye alırsınız :thumbup:

İnş abi bakalım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...