[Aranıyor]: 450 sınıfı için Hitec HS-5065MG dijital servo sıfır yada ayarında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muammer Akbulut

Tecrübeli Uye
Web sitesi
www.facebook.com
İlgi Alanı
Hepsi
Hitec HS-5065MG Digital Micro BB MG Universal Servo arkadaşlar mümkünse sıfır yada sıfır ayarında bu servoda 4 taneye kadar satın alırım

Ynt: [Aranıyor]: 450 sınıfı için Hitec HS-5065MG dijital servo sıfır yada ayarında

Align DS425M var 3 tane sifir isini gorurmu

Cyclic servo gerekli sanırım Muammer abiye, 3 tane DS425M kuyruk servosu işini görmez diye tahmin ediyorum.

Ayrıca kendisinin Align e alerjisi var diye biliyorum servo konusunda ;D

İlgili konu şurda;

Bu arada benim nacizane görüşüm : Linkteki Hitec servoların tanesinin 34 dolar edeceğini hiç ama hiç düşünmüyorum...Yerine de bunu öneriyorum.. :saygilar:

Mehmet ÖZER' Alıntı:
Bu arada benim nacizane görüşüm : Linkteki Hitec servoların tanesinin 34 dolar edeceğini hiç ama hiç düşünmüyorum...Yerine de bunu öneriyorum.. :saygilar:

Fikrin ve paylaşım için teşekkürler Mehmet %p Senin tercihin bu olabilir bunda bir sorun yok, ama diğer kullanıcılarımız için küçük bir ilave de ben yapayım.

Marka olan ve kalitesi tüm dünya tarafından kabul edilen servolar için "Bu para etmez" bence biraz haksızlık oluyor. Sen, ben belki tercih etmiyor olabiliriz ama bu onların bu fiyatı hak etmedikleri anlamına gelmemeli. Tamam belki aradaki fark kadar olmayabilir ama kesinlikle bir fark olması normal ;)

Unutmayalım ki kalitenin bir maliyeti var. Reklam giderlerinden tutunda , ARGE harcamaları, daha kaliteli malzeme ve özellikle işçilik ve en önemlisi de üretim aşamaları ve sonrasındaki kalite kontrol aşamaları. Tüm bunlar aradaki farkı oluşturan etkenler diye düşünüyorum. Bu da benim düşüncem olsun :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Unutmayalım ki kalitenin bir maliyeti var. Reklam giderlerinden tutunda , ARGE harcamaları, daha kaliteli malzeme ve özellikle işçilik ve en önemlisi de üretim aşamaları ve sonrasındaki kalite kontrol aşamaları. Tüm bunlar aradaki farkı oluşturan etkenler diye düşünüyorum. Bu da benim düşüncem olsun :)

Haklısınız , fiyat farkındaki sebep performansından değil de bu son paragrafınızdan kaynaklanıyor :saygilar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...