[Aranıyor]: 3X8X3 Rulman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oğuzhan KÖSOĞLU

Tecrübeli Uye
İlgi Alanı
Heli
Arkadaşlar 2 adet 3x8x3 rulman arıyorum. 450 lik helinin kuyruk kısmındaki karşılıklı olan rulmandır. Elinde olan varsa veya yurtiçinden alabileceğim bir yer varsa yardımcı olursanız memnun olurum. Yurt içinde baktım fakat bulamadım.

Arkadaşlar aldığım son duyumlara göre kurban bayramı tatili 9 güne çıkacakmış :) Buda yurtdışından vermiş olduğum siparişin bayram öncesi elime kesinlikle ulaşamayacağı anlamına geliyor.. :) Dolayısıyla güncel :) Elinde olan varsa iletişime geçerse memnun olurum...

Abi 2 tane lazım tam şu anda şu rulmanı buldum. Sizce uyarmı ?

Abi mesaj çektim. Geri dönüş yaparlar illaki. Resime bakılırsa bu rulman uyar gibi.Zaten 450 lik heli yedek parçası kategorisinde. Ayrıca ilgin içinde çok teşekkür ederim :)

Oğuzhan , Rize'de sanayi vardır sanırım.Rulman , keçe , kayış satan dükkanlara sor.Mutlaka bulunur , illa yurtdışı bekleme rulman için...
3 x 8 x 3 rulmanın iç çapı 3 mm dış çapı 8 mm rulmanın et kalınlığı (yani yatak derinliği ) 3 mm...
Bizim burada bile ben bulamayacağımı sanıyordum , ancak diş doktorları bu tür rulmanları çok sorduğu için , bizim rulmancı epey getirtmiş...Çok olsa 10 lira tutar , bir araştırmanı tavsiye ederim...... :saygilar:

Linkteki rulmanlar olur , sıralamasını yanlış yazmışlar sadece......

Teşekkür ederim Hakan Abi..... Bi bakayım olmazsa erenhobiden sipariş vereyim...

oguzhannn' Alıntı:
Abi mesaj çektim. Geri dönüş yaparlar illaki. Resime bakılırsa bu rulman uyar gibi.Zaten 450 lik heli yedek parçası kategorisinde. Ayrıca ilgin içinde çok teşekkür ederim :)

Lafi olmaz boyle seylerin bizim oralarda... :thumbup:

Ben mardind3 sanayide bulamadım aradığım rulmanları. Dün urfayadaydım. Sanayiye gittim yine istediğim ölçüler yoktu.

Ben her ihtimale karşı erenhobiden siparişi verdim. Şu heli ile bayramda ilk invert uçuşumu yapmam lazım :)

arkadaşlar ankara ostimde rulmancı var her çeşit rulman bullunabiliyo fakat ismini hatırlayamadım internetten araştırarak bulmuştum oradan da temin edebilirsiniz ben trex ime oradan alıyodum rulmanları

Arkadaşlar eren hobiden siparişim geldi.Herhangi bir sıkıntı yok :) Ben 2 adet geleceğini düşünmüştüm. 2 paket toplam 8 adet rulman geldi. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...