[Aranıyor]: 180 CFX

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oğuzhan KÖSOĞLU

Tecrübeli Uye
İlgi Alanı
Heli
Arkadaşlar 400-500 civarı 180 cfx arıyorum.Satmayı düşünen arkadaş varsa benle iletişime geçebilir.Yarına kadar bulamazsam zetmodelden 700 liraya sıfırını alacağım .:)

Yurtiçi fiyat şaşırttı :D Alışmışız bir buçuk katına falan satılmasına, yurtdışı fiyatına satılıyor olması hoş...

Ben yine de black friday indirimlerini bekle derim, şurda birkaç gün kaldı...

O zaman bekleyeyim Rasim. :) Ama 2. el varsa gene arayış içindeyim. :)

Yurtiçi fiyatı $244 geliyor ki oldukça mantıklı olmuş, her nasıl oldu ise :D

İnşallah devamı diğer ürünler ve modeller için de gelir ;)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Yurtiçi fiyatı $244 geliyor ki oldukça mantıklı olmuş, her nasıl oldu ise :D

İnşallah devamı diğer ürünler ve modeller için de gelir ;)

Aynen dediğin gibi Mehmet Abi :) Amainde indirimli 225 dolar artı 12 dolarda hızlı kargo 237 dolar. Gümrük vergisi çıkmazsa tabiki :)

Bildiğim kadarı ile amain düşük fatura göstermiyor, gümrük vergisi çıkma ihtimali çok yüksek yani.

Kemal İplikçioğlu' Alıntı:
Bildiğim kadarı ile amain düşük fatura göstermiyor, gümrük vergisi çıkma ihtimali çok yüksek yani.
Aynen Kemal :) Amain faturayı düşük kesmiyor ne yazık ki :( :(

Yine an mantıklısı Fast-Lad. Şu an ki fiyatı : $253 + Kargo

Black Friday %10 indirim gelse bile bence hala yurtiçi en mantıklısı ;)

Zetmodeli şimdi aradım bu 699 yazan 180 BNF için...

Bir yanlışlık varmış fiyatı 950 TL imiş ve güncelleyeceğini söyledi yetkili kişi. :saygilar:

Bizim dediğimiz de BNF idi zaten. Blade modelleri DSM2/DSMX haberleşiyor, genelde bnf satılıyorlar (bind n' fly)

Ama fiyatının 950 lira olmasına inanırım, şimdi "yurtiçi fiyatı" oldu işte ;D ;D ;D

Neyse arkadaşlar, üç gün daha bekleyin, black fridayden yapıştırın. Fastlad candır ;)

Fast lad da black Friday oluyormu. Benim bildiğim amerika da ve uzak doğuda oluyor. Fast lad aralık ayının 20 sinden sonra büyük indirim yapıyor .

SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğru, ingiltereye uğramıyordu o gelenek...

Fastlad in indirim yapması için özel bir gün olması gerekmiyor her zaman, arada canları sıkılıyor maaş günü geliyor belki :D Diyorlar adına Big Thank You Sale, al sana 10%.... En kötü iki ayda bir bi isim uydurup alışverişi canlandırıyorlar.

Ya da talep üzerine yapıyorlar, bilirsin :)

Arkadaşlar arayış sona erdi :) Mesut SERT abinin ubrainli 180 cfx i artık benim sayılır :)

Hayırlı uğurlu olsun Oğuzhan kardeşim. Güle güle kullan. Valla bir hevesle aldım .Ona bir türlü sıra gelmeyince sana nasip oldu. Kırımsız uçuşlar dilerim.

Teşekkür ederim abi. Uygun fiyatından dolayı ayrıca bir daha teşekkür ederim .:)

Her iki tarafada hayırlı uğurlu olsun o zaman. :saygilar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...