Onur TURAN Tecrübeli Uye Katılım 19 Ağu 2015 Mesajlar 731 Tepkime puanı 282 Yaş 38 İlgi Alanı Hepsi 7 May 2016 #1 Değerli arkadaşlar hukuki bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Aramızda hukukçu arkadaşlar varsa yardımlarını rica ediyorum. Saygılarımla.
Değerli arkadaşlar hukuki bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Aramızda hukukçu arkadaşlar varsa yardımlarını rica ediyorum. Saygılarımla.
Doğuş Arısoy Tecrübeli Uye Katılım 6 Kas 2015 Mesajlar 1,178 Tepkime puanı 610 Konum İzmir İlgi Alanı Heli 7 May 2016 #2 Aramızda hukukçu var mı? Fakülte öğrencisi iş görürse yardımcı olmaya çalışırım. Sent from my iPhone using Tapatalk
Aramızda hukukçu var mı? Fakülte öğrencisi iş görürse yardımcı olmaya çalışırım. Sent from my iPhone using Tapatalk
Onur TURAN Tecrübeli Uye Katılım 19 Ağu 2015 Mesajlar 731 Tepkime puanı 282 Yaş 38 İlgi Alanı Hepsi 8 May 2016 #3 Aramızda hukukçu var mı? Ilgin için teşekkür ederim. Özele yazdım. Vaktin varsa yardımcı olabilirsen memnun olurum.
Aramızda hukukçu var mı? Ilgin için teşekkür ederim. Özele yazdım. Vaktin varsa yardımcı olabilirsen memnun olurum.