- İlgi Alanı
- Multikopter
Herkese merhaba, bu konu altında APM Uçuş Kartıyla yaptığı quad toplama serisini bir arada toplamaya ve bir indeks oluşturmaya çalışacağım.
Seride ki amacım amacım hem apm kartının kurulum ve ayarlarını gösterebilmek, hemde hekzakopter serime göre çok daha uygun fiyatlı ve az emekli bir şekilde uçan ve çekim yapabilen bir rc araç üretebilmek.
Son olarakta multikopteri aslında ben yapmıyorum. Videoda kendisi ile de tanışacağınız Arda kardeşim yapıyor. Ben sadece ona yardımcı olmak için yanında bulunuyorum. Video çekimleri sırasında sürekli "yapıyorum, ediyorum" demiş olsam da (-ki bu sadece ağız alışkanlığım yüzünden olmuş, ilerleyen videolarda göreceksiniz düzeltmeye çalışacağım
) tüm emek Arda'ya aittir. Ben sadece çekimleri yaptım diyebilirim
Umarım beğenirsiniz. 
Son bir nokta daha seri evim dışında çekildiği için görüntü kalitesi açısından çok başarılı olamadı ancak yine de amacım kurulumun detaylarını göstermek olduğu için bu anlamda yeterli olduğunu düşünüyorum. Umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum.
İndeks:
1) Parça Seçimleri ve Nedenleri (
2) Gövde Kurulumu - ESC ve Motor Montajı (
3) Alıcı ESC Motor ve Telemetri Bağlantıları (
4) APM Kartına Genel Bakış ve İlk Kurulum (
5) APM Montajı - Elektrik Bağlantıları
6) APM Kalibrasyonları - Lipo Montajı (
7) TEST Uçuşu ve aksesuarların Kurulumu (
8) APM & Pixhawk kartlarında amper & volt kalibrasyonu
9) HAKRC Storm32 3 akslı gimbalın sisteme eklenmesi
Seride ki amacım amacım hem apm kartının kurulum ve ayarlarını gösterebilmek, hemde hekzakopter serime göre çok daha uygun fiyatlı ve az emekli bir şekilde uçan ve çekim yapabilen bir rc araç üretebilmek.
Son olarakta multikopteri aslında ben yapmıyorum. Videoda kendisi ile de tanışacağınız Arda kardeşim yapıyor. Ben sadece ona yardımcı olmak için yanında bulunuyorum. Video çekimleri sırasında sürekli "yapıyorum, ediyorum" demiş olsam da (-ki bu sadece ağız alışkanlığım yüzünden olmuş, ilerleyen videolarda göreceksiniz düzeltmeye çalışacağım
Son bir nokta daha seri evim dışında çekildiği için görüntü kalitesi açısından çok başarılı olamadı ancak yine de amacım kurulumun detaylarını göstermek olduğu için bu anlamda yeterli olduğunu düşünüyorum. Umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum.
İndeks:
1) Parça Seçimleri ve Nedenleri (
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
)2) Gövde Kurulumu - ESC ve Motor Montajı (
)3) Alıcı ESC Motor ve Telemetri Bağlantıları (
)4) APM Kartına Genel Bakış ve İlk Kurulum (
)5) APM Montajı - Elektrik Bağlantıları
6) APM Kalibrasyonları - Lipo Montajı (