Antepden selamlar

zorbey27

Yeni Uye
Ben veysel antepden yasım 22 daha önceden hepsiburadn 3,5 kanallı helikopter aldım ancak onu kırdım :)
Bende bu hobiye gönül verdim cok eğlendim o helikopter ile daha sonra araştirmalarim sonrasinda v222 aldım gecen ay bugun geldi benımde bugun konu açmam nasip oldu herkese selamlar arkaşlar :)
Bir kaç konuda yardima ihtiyacim var sarj konusunda bilemedim 5 adet batarya aldım ama suan tek tek şarj ediyor cok beklemek sıkıcı oluyor elinizde olan varmı su ürünlerden almak isterim yada türkiyede bulabilirmiyim yoksa sipariş vereceğim bangooddan tşk arkaşlar..

Antepden selamlar

Hosgeldiniz Veysel Bey :RCKolik:

Uçurmayı denemeden önce mutlaka simulator çalışın. Detaylar ilgili bölümde ;)

Bu arada verdiğiniz linkler yanlış. Bu kablolar ile V922 pilleri şarj edilemez. Ayrıca kutudan çıkan 2 'li şarj cihazı işinizi gayet rahatlıkla çözer diye düşünüyorum. Ben o şekil 6 ay kullandım mesela ;)

Antepden selamlar

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hosgeldiniz Veysel Bey :RCKolik:

Uçurmayı denemeden önce mutlaka simulator çalışın. Detaylar ilgili bölümde ;)

Bu arada verdiğiniz linkler yanlış. Bu kablolar ile V922 pilleri şarj edilemez. Ayrıca kutudan çıkan 2 'li şarj cihazı işinizi gayet rahatlıkla çözer diye düşünüyorum. Ben o şekil 6 ay kullandım mesela ;)

922 değilki v222 :) bende ikili şarj cıkmadi tekli

Antepden selamlar

veysel aslan' Alıntı:
922 değilki v222 :) bende ikili şarj cıkmadi tekli
Pardon Quadro imiş :laugh:

WLTOYS firmasının V922, V977 harici diğer ürünlerini bizim forumda pek kullanan ya da bilgisi olan yok Veysel Bey :-\ Umarım bir arkadaş size yardımcı olabilir ;)

Antepden selamlar

WLTOYS firmasının V922, V977 harici diğer ürünlerini bizim forumda pek kullanan ya da bilgisi olan yok Veysel Bey :-\ Umarım bir arkadaş size yardımcı olabilir ;)

Evet pek kullanan yok :)

Antepden selamlar

Hoşgeldiniz Veysel Bey,

Keyifli Forumlar. :saygilar:

Antepden selamlar

Hoşbulduk teşekkür arkadaşlar :RCKolik:

Antepden selamlar

Hoşgeldiniz keyifli forumlar :RCKolik:

Antepden selamlar

Hoşgeldiniz Veysel bey. :saygilar:

Adana'dan merhaba,aramıza ve :RCKolik: forumuna katıldımıza sevindim komşum %p G.Antep çok güzel bir şehir sık sık fabrikalara ziyarete geliyoruz ORG.SAN. BÖLG.sine, inş. bir fısat olur ise tanışmak isterim. :thumbup:
Keyifli forumlar dilerim :RCKolik:

Antepden selamlar

ben varım mehmet abi. :D Hatta v222 aldığımdan beri v922 ile çok fazla ilgilenemedim.elim gitmiyor kısacası. :D ürün çok hoşuma gitti ve çok sevdim ben bu minik canavarı. :D
veysel kardeşimize v222 yi benim tavsiyelerim sayesinde aldı sanırım,kanına girdim galiba :D ama emin değilim aynı kişimi yoksa başka veyselmi?
çünki benim nette konuştuğum ve yardımcı olmaya çalıştığım kişinin adıda veysel ve oda gaziantepli idi.