Antalya dan merhaba

Ayberk

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
Herkese merhaba.
Birkaç yıl önce foruma giriş yaptığım halde vakitsizlikten ve hobiden uzak kaldığım için pek faydalanmamıştım. Korona günlerinde tekrar bakayım dedim. Antalya da yaşıyorum ve turizm rehberiyim. Haliyle bu aralar iş güç yok ben de tekrar uçaklara verdim kendimi. Zamanında yanlış esnaf yönlendirmeleriyle Saito larla başlamıştım uçmaya. Tabii pahalı tecrübelerim oldu. Şimdi köpük ve depronla sıfırdan ve daha ucuza tecrübelenmeye çalışıyorum. Antalyada bu hobi ile uğraşan varsa tanışmak isterim
Sevgiler

Adınız / Soyadınız
Ayberk Akdeniz
Nereden Katılıyorsunuz
Antalya
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
Birkaç yıl önce trainer ve Saito nitro motor ile uçtum fakat iki kırımdan sonra ara verdim. Şimdi iki tane depron ve bir köpük uçak yapıp biraz uçurdum falat bunlarla da kırım yaşadım. Sanırım pilotajımı biraz geliştirmem gerekiyor
Ayberk bey aramıza hoşgeldiniz.Sizden iyi olmasın Antalya,Manavgatta bu işe gönül vermiş,ağabeyim gibi sevdiğim saydığım Onur ağabeyim var.Facebooktan Manavgat Model Uçak Klübü diye aratırsanız ulaşabilirsiniz.Hatta Model Uçak pisti de mevcut, düzenli olarak bir araya gelip uçuyorlar.İletişime geçerseniz gerisi gelecektir.?

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Ayberk bey aramıza hoşgeldiniz.Sizden iyi olmasın Antalya,Manavgatta bu işe gönül vermiş,ağabeyim gibi sevdiğim saydığım Onur ağabeyim var.Facebooktan Manavgat Model Uçak Klübü diye aratırsanız ulaşabilirsiniz.Hatta Model Uçak pisti de mevcut, düzenli olarak bir araya gelip uçuyorlar.İletişime geçerseniz gerisi gelecektir.?
Çok teşekkür ederim.. kendisine bir tanışma maili atarım ilk fırsatta. Anladığım kadarıyla Antalya merkez hobimiz açısından biraz zayıf. Bakıp göteceğim

Hoşgeldin, bir iki yıl önce Bucak yolundaki THK pistini ziyaret etmiştim. Bekçiyle epey bir sohbetimiz olmuştu. Antalya'lı modelciler o pistten çok faydalandıklarını biliyorum. Bir ihtimal emekli olunca ben de Antalya'ya veya yakınına yerleşmeyi planlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Hoşgeldin, bir iki yıl önce Bucak yolundaki THK pistini ziyaret etmiştim. Bekçiyle epey bir sohbetimiz olmuştu. Antalya'lı modelciler o pistten çok faydalandıklarını biliyorum. Bir ihtimal emekli olunca ben de Antalya'ya veya yakınına yerleşmeyi planlıyorum.
teşekkürler. Evet türk hava kurumunun pistine bende gittm . çok güzel bir imkan ama anladığım kadarıyla Antalya da nüfus oranında fazla rc meraklısı yok. ben daha önce İzmirdeydim. orada oldukça fazlaydı ve pist de yoktu. Sasalı da sadece hafta sonları zor şartlarda uçabiliyorduk. şimdi nasıl bilmiyorum.