[Anket]: Uçuş Kareografisi Oluşturalım

Deniz Sert

Tecrübeli Uye
Web sitesi
www.facebook.com
İlgi Alanı
Heli
Merhaba arkadaşlar abiler bu sabah oturdum ben neler yapabiliyorum diye bir düşündüm ve aşağıdaki maddeler çıktı. Peki sizce 3d uçuş yaparken bunları sıralamaya kalkarsak sizce nasıl olurdu ?
Tahminimce birçok kişi allah ne verdiyse şeklinde uçuyor ve hep kendini eksik hissediyordur belki bu konu birşeyler ortaya koyar bizde daha güzel uçmaya başlarız :)

1: 4 way ticktock
2: tail turn ticktock.
3: 2 way hurricane
4: 2 way funnel
5: pitch bash
6: piroute flip
7. piroute ticktock
8: tail turn invert
9: tail turn piroute circout
10: high speed purpouse
11: pyro wooble
12: fast forward rolls
13: noise in rolled half
14: tail wag
15: rolling loop
16: tomahawk
17: hold position funnel
18: half piroute Flip

Daha yeni başladım bu hobiye ama gözümün önüne getirince çok güzel görünüyor. :yuppi:

DenizSERT' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar abiler bu sabah oturdum ben neler yapabiliyorum diye bir düşündüm ve aşağıdaki maddeler çıktı. Peki sizce 3d uçuş yaparken bunları sıralamaya kalkarsak sizce nasıl olurdu ?
Tahminimce birçok kişi allah ne verdiyse şeklinde uçuyor ve hep kendini eksik hissediyordur belki bu konu birşeyler ortaya koyar bizde daha güzel uçmaya başlarız :)
Deniz öyle bir soru sormuşsun ki, şimdi ne diyeyim :laugh: Burada esas olan hareketler arasında soft geçiş. Şimdi bunu göz önünde bulundurarak hareketleri sıralamak lazım ama itiraf edeyim, bu iş beni aşar :laugh: :D

Fakat konu süper gerçekten :thumbup: Her ne kadar çoğunu henüz yapamıyor da olsam, yakın takipteyim ;) ve konuyu ilgili bir indekse hemen ilave edelim :halay:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Deniz öyle bir soru sormuşsun ki, şimdi ne diyeyim :laugh: Burada esas olan hareketler arasında soft geçiş. Şimdi bunu göz önünde bulundurarak hareketleri sıralamak lazım ama itiraf edeyim, bu iş beni aşar :laugh: :D

Fakat konu süper gerçekten :thumbup: Her ne kadar çoğunu henüz yapamıyor da olsam, yakın takipteyim ;) ve konuyu ilgili bir indekse hemen ilave edelim :halay:
Aynen abi ne kadar hareketlerin kimi hard3d olsa da aralarındaki geçişi kaymak gibi ayarlamak gerekiyor işte burda deneyimler ortaya koyulmalı mesela half piroflip atarken çıkışta rainbow yapmak gibi :)
rainbow yazmamışım bu arada.
umarım güze bir konu olur.

DenizSERT' Alıntı:
.......umarım güze bir konu olur.
Konu zor bir konu ama inşallah usta üyelerimizin de desteği ile güzel bir konu olur :yuppi:

Deniz süper bir konu açamışsın. Bu konuda gerçekten kafa yormak gerek.

Bunu Yozgat'ta Tareq ve Alvin'in uçuşlarını da izledikten sonra ciddi ciddi tartışalım derim. :thumbup:

Türker Akgün' Alıntı:
Deniz süper bir konu açamışsın. Bu konuda gerçekten kafa yormak gerek.

Bunu Yozgat'ta Tareq ve Alvin'in uçuşlarını da izledikten sonra ciddi ciddi tartışalım derim. :thumbup:
mesele oraya gitmeden bu işi çözmek abi :D

DenizSERT' Alıntı:
mesele oraya gitmeden bu işi çözmek abi :D
Sana tamamen katılıyorum ama nasıl olacak, kimler katkıda bulunacak / bulunabilecek merak ediyorum :D Zira çalışmadığımız zor yerden sordun Deniz :laugh:

Bu konuda son durum nedir acaba ?? Var mı bir gelişme ?

Sana tamamen katılıyorum ama nasıl olacak, kimler katkıda bulunacak / bulunabilecek merak ediyorum :D Zira çalışmadığımız zor yerden sordun Deniz :laugh:
Kelin ilacı olsa... :lollol: :lol:

Bu konuda son durum nedir acaba ?? Var mı bir gelişme ?
attığım videodaki gibi kalkıyorum halft piroflip atıp fast forward flighta geçiyorum fast forward yaparken hı speed purpouse yapıyorum dönüp önüme gelirken fast forward rolls atıyorum önüme gelince tekrar bi half atıp hurricane funnel ve inverted piroute circout atıyorum circouttan çıkarken piroflip giriyorum piroflipden yüksek irtifa zıplatarak cıkıyorum serbest düşüş yapıp yere geldiğimde tiktoklara başlıyorum şuan buna çalışıyorum. eklemeler olucak ama bi anda insan hepsini yapamıyor unutuluyor :D
ne düşünüyorsunuz?

DenizSERT' Alıntı:
attığım videodaki gibi kalkıyorum halft piroflip atıp fast forward flighta geçiyorum fast forward yaparken hı speed purpouse yapıyorum dönüp önüme gelirken fast forward rolls atıyorum önüme gelince tekrar bi half atıp hurricane funnel ve inverted piroute circout atıyorum circouttan çıkarken piroflip giriyorum piroflipden yüksek irtifa zıplatarak cıkıyorum serbest düşüş yapıp yere geldiğimde tiktoklara başlıyorum şuan buna çalışıyorum. eklemeler olucak ama bi anda insan hepsini yapamıyor unutuluyor :D
ne düşünüyorsunuz?
Kulağa hos geliyor da yine de görmek lazım, malum ben dahil çoğu arkadaş bazı hareketleri isminden çıkaramıyoruz :D

Mesela bu saydığın sıralamada çekilmiş bir simulasyon uçuş videosu çok da güzel fikir verir bizlere diye düşünüyorum ;)

bende deniz arkadaşın saymıs oldugu o hareket dizelerinden olusan bir vıdeoyu gormeyı cok ısterım , skateboardda arka arkaya kastıgım gunler aklıma geldı :) buradada sanırım gun gelıcek aynı seyler yasanıcak :)

Yakında bu konuyla çok yakından ilgileneceğim :)