Arkadaşlar, bildiğiniz üzere GAUI NX4 nitro heli topluyorum. Daha önce 700N helimde %20 nitro yakıt kullandım. Kışın neyse de, yazın performans alamaz oluyorum. Motorum sıfır olmasına rağmen. Bir de memleket Adana olunca Tik tak'in Tik'ini yapayım derken bayılıyordu. %30 nitro'ya geçmeyi düşündüm ama ayda 2-3 galon yaktığını bildiğim için ekonomik olarak maddi külfer artırıyordu. O yüzden %20 ile devam ettim.
Şimdi bu yeni GAUI NX4 heli, 1 Galon ile 15-20 depo uçabiliyor. O yüzden tam performans almak için Adana şartlarında %30 nitro ile yoluma devam etmek istiyorum.
Rodajı, %20 nitro oranı ile yapacağım.
2.Galondan sonra %30'a geçmeyi düşünüyorum.
Şimdi peki sice nasıl yapılabilir ? Lütfen yorum yaparken, Adana'nın havaların ne kadar sıcak ve nemli olduğunu göz ardı etmeyin, teşekkürler.
Şimdi bu yeni GAUI NX4 heli, 1 Galon ile 15-20 depo uçabiliyor. O yüzden tam performans almak için Adana şartlarında %30 nitro ile yoluma devam etmek istiyorum.
Rodajı, %20 nitro oranı ile yapacağım.
2.Galondan sonra %30'a geçmeyi düşünüyorum.
Şimdi peki sice nasıl yapılabilir ? Lütfen yorum yaparken, Adana'nın havaların ne kadar sıcak ve nemli olduğunu göz ardı etmeyin, teşekkürler.