Ankara'dan Selamlar

İlgi Alanı
Heli
Herkese merhaba,

Ben M. Furkan Haşimoğlu. Ankara'da yaşıyorum, öğrenciyim,19 yaşındayım. Aslında RC helikopterlerle uzun süredir ilgileniyorum ama birkaç yıldır ara vermiştim.Bu aralar yeni ve temiz bir sayfa açmaya karar verdim. :) Bugün de Hk450 kitim geldi.Yavaştan toplamaya başlayacağım. Ankara'daki modelci abilerimle tanışmak isterim.

Saygılar, selamlar...

Ankara'dan Selamlar

Hoşgeldin Mustafa,

Ankara modelcilik yönünden en avantajlı şehirlerden birtanesi, şanslısın. ;)

Keyifli forumlar. :saygilar:

Ankara'dan Selamlar

Hoşgeldin Mustafa Furkan , deneyimin zayıfsa , forumu takip edip , işi bilen arkadaşlarımızdan bazıları ile tanışmanı kesinlikle tavsiye ederim.Kiti sıfır aldıysan , daha başlamadan hayal kırıklığı yaşamanı istemeyiz.Forumu güzelce takip et ve oku , ondan sonra o kite girişirsin... :saygilar:

Ankara'dan Selamlar

Evet haklısınız başlamadan hayal kırıklığı yaşamak en kötüsü, geç olsun güç olmasın :) .Şuan uslu uslu duruyor zaten kutusunda.Birkaç eksiğim var, onları da tamamladıktan sonra forumun helikopterlerin fiziksel kurulumu konusundaki videoları takip ederek başlamayı planlıyorum.Şuan en önemlisi simülatör kumandası bulmakta güçlük çekiyorum.Yerli firmaların çoğunda uzun süredir yok, olanlarda da fiyatlar yüksek.Yarın thk ya uğramayı düşünüyorum , belki olumlu cevap alırım.

Ankara'dan Selamlar

Aramıza hosgeldin Mustafa :thumbup: En kısa süre içerisinde Arda, Recep ve Oğulcan abilerinle tanışmanı tavsiye ederim ;)

Ankara'dan Selamlar

Aramıza Hoşgeldiniz Mustafa Bey.