Ankara'dan Selamlar

ebutalha

Yeni Uye
Merhaba Mehmet abi öncelikle kusuruma bakmayın sitenizi keşfetmeye çalışıyorum ve aradığım tüm bilgilere sayenizde ulaşabiliyorum. Bu siteye emeği geçen abilerim ve kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Ben Ankara'da yaşıyorum mesleğim optik (gözlükçü) evliyim ve ellerinizden öper iki erkek çocuğum var. Biri modelci olmaya aday :laugh: similasyon kullanımında başarılı. Ben ilk heli ile başladım ama teknik bilgisizliğimden başarısızlıkla kırımla sonuçlandı ama vazgeçmedim. Şimdi hem uçak hem de heli ile ilgileniyorum sayenizde heli ile ilgili hatalarımı fark ediyorum size ve Türker beye sevgiler ve selamlar videoları takip etmeye devam :laugh:

Ankara'dan Selamlar

Aramıza hosgeldin Osman :thumbup:

Baba- oğul aynı hobi ile ilgilenmek gerçekten büyük bir şans olsa gerek :) Hepimiz zamanında benzer hataları yaptık. Önemli olan yılmadan bıkmadan ve bu işi bırakmadan bu hataların üzerinden gelmek. Forum olarak faydalı olabiliyor isek ne mutlu bize :thumbup:

Bu arada son zamanlarda Ankara ekibi aktif olarak buluşmalar yapmaya başladı. Müsait olduğunuz bir hafta sonu mutlaka katılmanızı öneririm ;)

Ankara'dan Selamlar

Merhaba, hoşgeldiniz, gerçekten iyi bir platformdasınız %p

Ankara'dan Selamlar

Aramıza hoşgeldiniz, forumu gezdiyseniz zaten ne kadar faydalı olduğu hakkında detay gerekmeyecektir ;) İyi Forumlar, Ankara Buluşmalarını takip edip aramızda görmek isteriz. İyi Forumlar.

Ankara'dan Selamlar

Hoşgeldiniz Osman Bey , keyifli forumlar dilerim...... :saygilar:

Ankara'dan Selamlar

Bende hepinize teker teker teşekkür ediyorum sizin gibi dostları tanımak gerçekten güzel ve aranıza katılmak keyif verici. Ankara'daki katılımlarıda dikkate alıp takip edecem hepinize saygılar ve sevgiler.

Ankara'dan Selamlar

Aramıza hoşgeldiniz Osman bey...

Ankara'dan Selamlar

Teşekkür ediyorum Ferhat bey memmün oldum :laugh:

Ankara'dan Selamlar

Osman Bey,hoş geldiniz keyifli forumlar.

Ankara'dan Selamlar

merhaba osman bey hoş geldiniz

Ankara'dan Selamlar

Hosgeldiniz osman bey keyifli forumlar.

Ankara'dan Selamlar

Selamlar Osman Bey, aramıza hoşgeldiniz.

Bende de daha 15 aylık bir ufaklık var. :laugh: Gelecekte birlikte heli uçurmanın hayalini kuruyorum, inşallah meraklı olur.

Faydalı olabildiysek ne mutlu bize. :saygilar:

Ankara'dan Selamlar

Teşekkür ediyorum Türker bey Allah herkesin evladını ailesine bağışlasın. Çocuklar babayı örnek alıyor genelde huylarıda babaya çekiyor benim büyüklerimden duyduğum ön ayak nereden giderse arka ayakta oradan gelir diye bence tecrübeli bir babadan geleceğin pilotu hazır :) Allah uzun ömürler versin.

Ankara'dan Selamlar

Hoşgeldiniz, buluşmalara bekleriz. Gerçi kış geliyor ama :( ...