ANKARA'DAN SELAMLAR Ersin Atabey

drersuro

Yeni Uye
Bütün RCKOLİK üyelerine selamlar

Ben Ersin Atabey Ankara'dan yeni üyenizim. Doktorum 31 yaşındayım. RC ye yeni başlıyorum uçaklarla ilgileniyorum. Daha önce parkzone p51d mustang micro modelini uçurmaya çalıştım tabi 5 saniye sürdü :laugh: foruma uzun süredir yeni bir rc uçak modeli almak için nette araştırırken rastladım. konulardan çok faydalı bilgiler edindim hepinize teşekkürler. Kullandığım modeller: parkzone mikro p51d mustang. :RCKolik:

Merhaba Ersin Bey,

Aramıza ve forumumuza hosgeldiniz :thumbup: Yeni hobiniz hayırlı olsun ;) Uçak konusunda da forum gerek bilgi gerek üye olarak oldukça dolu durumda. Eminim ki her türlü sorununuza buradan çok kolaylıkla cevap bulacaksınız. %p

Ersin Bey , hoşgeldiniz.........Keyifli forumlar...... :)p :saygilar:

mehmet bey teşekkür ederim bir soru sormak istiyorum yeri burası mı bilmiyorum ama kusura bakmayın.
ben modelcilikle uğraşmak istiyorum fakat mesleğim gereği çok fazla vakit ayıramayacağım. Forumu 4-5 gündür inceliyorum ve gerçektende modelciliğin bütün teknik ve gerekli biligileri hakkında inanılmaz yoğun bir bilgi ve birikim var herkesin emeğine sağlık.
Sorum şu olacak ben RTF modellerden birini alacağım ve trainer modellerden biri olacak elbette ama acabayedek parça konusunda sorun yaşamayacağım bir marka ve yedek parçalarına rahat erişebileceğim bir site öneriniz olur mu önceki site önerilerinize baktım gerçekten faydalı fakat bana en kısa yoldan şunu al ve yedek parçalarıda bunlar sorun yaşamazsın diyeceğiniz bir marka model var mıdır? teşekkürler...
Almayı düşündüğüm modeller: Dynam Sky Trainer 4 Kanal Uçak veya Skyartec Cessna 182 EPO 2.4Ghz 5 Kanal RTF bunlardan skyartec olanın yedek parçalarına baktım fakat çok bir şeçenek veya site bulamadım. bidde diyelim ki kanat veya pervane kırıldı başka modellerin parçaları uyar mı sizce.

Ynt: ANKARA'DAN SELAMLAR Ersin Atabey

Hosgeldiniz ersin bey keyifli forumlar.

teşekkürler merhabalar :thumbup: :RCKolik:

Hoşgeldiniz Ersin Bey,

Forumumuzda gördüğümüz kadarıyla doktorlar modelcilikte epey başarılı oluyor. İnşallah sizde bu yolda ilerlersiniz.

Keyifli Forumlar. :saygilar:

Hoş geldiniz. Ankara'da ikamet edenlerin sayısı artınca mutlu oluyorum. İyi forumlar :)