Ankara'dan merhaba

atom_edo

Yeni Uye
Herkese merhaba. Ben Erdem Özdemir. Forumdaki bir çok arkadaşla Pilot-Tr festivalinde karşılaştık, tanıştık. Sizleri tanıdığıma çok memnun oldum.
Ankara'da oturuyorum. Yaklaşık 7 senedir aralarda uzun süreli bırakıp devam ettirerek bu hobiyle uğraşmaya çalışıyorum. Helikopter, multikopter, uçak, türlü türlü fpv ve otopilotlarla haşır neşir oldum.

Ankara'dan merhaba

Hoşgeldiniz... Bende Ankara'dayım... Forumda Ankaralılar çoğalıyor, güzel haber... Görüşmek dileğiyle...

Ankara'dan merhaba

Aramıza hoşgeldin sefalar getirdin Erdem :thumbup:

Bilmeyen arkadaşlar için yeniden vurgulamış olalım, Erdem arkadaşımız hem geçen sene hem de bu sene Pilot TR festivalinde "FunFly Yarışmalarının" birincisidir. Ayrıca bu sene ilk defa düzenlenen "3D Yarışmasın"da da 1. olmuştur ki yarışma videosunu yarına yayınlamaya çalışacağım. Tekrar hayırlı olsun Erdem.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Buluşmada koşturmadan dolayı çok fazla muhabbet edemedik. Ama madem artık aramızdasın inşallah bundan sonra telafi ederiz. Tekrar aramıza hoşgeldin diyoruz :RCKolik:

Ankara'dan merhaba

Hoşbulduk Fatih ve Mehmet abi. Ordan oraya koşuşturmaktan ayar yapmaktan, pil şarj etmekten, quad ayarlamaktan :lol: sohbet edemedik Mehmet abi. Çok teşekkür ederim. Görüşmek dileğiyle

Ankara'dan merhaba

Erdem , ailemize hoşgeldin , iki yıldır seni tanıyoruz Pilot Tr sayesinde, pilotajına hasta olduk , forum seni tanıyor zaten , artık paylaşımlarınla bizleri tanıma sırası da sende... ;)
Keyifli forumlar dilerim... :saygilar:

Ankara'dan merhaba

Hoşbulduk, teşekkürler abi, izlediğiniz için ben teşekkür ederim aslında, görüşürüz.

Ankara'dan merhaba

Erdem hoşgeldin kardeşim. :thumbup: Uçuşunu hayranlıkla izledik.. :halay: Ben senin hobiye ilk başladığım zamanlarda uçuşlarını forumlardan izliyordum ama hobiye devam ettiğini bilmiyordum. Sana yakışır bir uçuş oldu, tebrik ederim. :bravo:

Ankara'dan merhaba

Hoşbulduk kardeşim. Estağfurullah ben seni hayranlıkla izledim :thumbup:. Bildiğim kadarıyla kısa süredir ilgileniyorsun rc heliyle aynı Doğukan gibi, ikiniz de süper geliştirmişsiniz kendinizi. Bu hızla giderseniz Dunkan falan yalan olur, yeni videolarını bekliyoruz... :agreed:
Aslında geçen seneki yarışmadan sonra toplasan 2-3 kez uçuş yaptım o da kendi helilerimle değil, işte karabatak misali bata çıka devam ediyoruz. Sen Ankara'da mısın bu arada?

Ankara'dan merhaba

Hoşgeldin Erdem, seni aramızda görmek çok güzel. :thumbup:

Herkes gibi bende uçuşunu çok beğendim, sticklerine sağlık. :bravo:

Bir ara geleyim muhabbet edeyim dedim ama Doğukan falan sohbet ediyordunuz bölmek istemedim.

Artık kısmet başka zamana, tekrar tebrikler ve keyifli forumlar. :saygilar:

Ankara'dan merhaba

Merhaba Türker abi. Teşekkürler :saygilar: Zaman yetmedi gerçekten oturup rahat rahat sohbet etmeye. Keşke gelip bölseydin abi, zaten daldan dala atlıyoruzdur muhtemelen :halay:

Ankara'dan merhaba

Erdem Özdemir' Alıntı:
Hoşbulduk kardeşim. Estağfurullah ben seni hayranlıkla izledim :thumbup:. Bildiğim kadarıyla kısa süredir ilgileniyorsun rc heliyle aynı Doğukan gibi, ikiniz de süper geliştirmişsiniz kendinizi. Bu hızla giderseniz Dunkan falan yalan olur, yeni videolarını bekliyoruz... :agreed:
Aslında geçen seneki yarışmadan sonra toplasan 2-3 kez uçuş yaptım o da kendi helilerimle değil, işte karabatak misali bata çıka devam ediyoruz. Sen Ankara'da mısın bu arada?

Yok kardeşim Doğukan kadar yeni değilim. :laugh: Benimde 4.senem ama bende senin gibi ara verme durumları oldu. Ama son bir senedir düzenli uçuş yapıyorum..

Valla 2-3 kez uçuştan sonra öyle bir uçuş yaptıysan daha çok tebrik ederim.. Hareketler , uçuş koreografisi kusursuzdu..Evet Ankaradayım bende müsait bir zamanda bir araya gelelim. :halay:

Ankara'dan merhaba

Ankara'da Okkalı kardeşlerin de olduğu bi buluşma organize edelim, temiz kafayla bi uçuş yapalım

Ankara'dan merhaba

Erdem Özdemir' Alıntı:
Merhaba Türker abi. Teşekkürler :saygilar: Zaman yetmedi gerçekten oturup rahat rahat sohbet etmeye. Keşke gelip bölseydin abi, zaten daldan dala atlıyoruzdur muhtemelen :halay:
Yok muhabbet güzeldi ondan bölmedim, modelin orasını burasını (servo, ünite, motor, ESC...) mıncıklayıp durmaktansa aynı modelle uçuş süresini arttırıp modele alışmanın daha iyi bir strateji olduğundan bahsediyordun. ;)

Aynı fikirdeyim. :RCKolik:

Ankara'dan merhaba

Hoşgeldiniz Erdem Bey.

Keyifli Forumlar.