M Mahir Can Güngören Yeni Uye Katılım 5 Nis 2025 Mesajlar 3 Tepkime puanı 2 Yaş 27 Konum ankara İlgi Alanı Uçak Cumartesi saat 13:53'de #1 Ankarada yaşıyorum ve RC araçlarlarla ilgiliyim Adınız / Soyadınız Mahir Can Güngören Nereden Katılıyorsunuz ankara İlgilendiğiniz Model Uçak Var ise Modelcilik Tecrübeniz 0 Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,012 Tepkime puanı 43,854 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli Cumartesi saat 15:05'de #2 Aramıza ve foruma hoşgeldiniz @Mahir Can Güngören.
M Mahir Can Güngören Yeni Uye Katılım 5 Nis 2025 Mesajlar 3 Tepkime puanı 2 Yaş 27 Konum ankara İlgi Alanı Uçak Cumartesi saat 17:42'de #3 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Aramıza ve foruma hoşgeldiniz @Mahir Can Güngören. Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum , yardımsever tavrınız ve ilginiz için teşekkür ederim Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Aramıza ve foruma hoşgeldiniz @Mahir Can Güngören. Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum , yardımsever tavrınız ve ilginiz için teşekkür ederim