M Muhammer Çelik Yeni Uye Katılım 13 Şub 2022 Mesajlar 35 Tepkime puanı 17 Yaş 26 Konum İST İlgi Alanı Uçak 3 Ağu 2024 #1 Hocalarım merhaba. 1M'lik bir RC uçak yaptım yakın zamanda. Uçurabileceğim bir pist vb. bir mekan var mıdır acaba? Ücretsiz olursa çok tatlı olur )
Hocalarım merhaba. 1M'lik bir RC uçak yaptım yakın zamanda. Uçurabileceğim bir pist vb. bir mekan var mıdır acaba? Ücretsiz olursa çok tatlı olur )
H hasan çeli k Yeni Uye Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 45 Tepkime puanı 32 Yaş 32 Konum mugla İlgi Alanı Heli 3 Ağu 2024 #2 Selam, yakin zamanda ankarada bir buluşma olacak konuyu takip edebilirsiniz . Tepkiler: Mehmet Kucuksari
M Muhammer Çelik Yeni Uye Katılım 13 Şub 2022 Mesajlar 35 Tepkime puanı 17 Yaş 26 Konum İST İlgi Alanı Uçak 3 Ağu 2024 #3 hasan çeli k' Alıntı: Selam, yakin zamanda ankarada bir buluşma olacak konuyu takip edebilirsiniz . Genişletmek için tıkla ... Evet hocam, o konuyu gördüm lakin o vakitlerde Ankara'da olmayacağım.
hasan çeli k' Alıntı: Selam, yakin zamanda ankarada bir buluşma olacak konuyu takip edebilirsiniz . Genişletmek için tıkla ... Evet hocam, o konuyu gördüm lakin o vakitlerde Ankara'da olmayacağım.