Ankara'da 250 Class Racing Uçuranlar

erko3000

Yeni Uye
Selamlar,

Bu işe (quadcopter/drone) bir merak ile başlayalı birkaç ay oldu. Bir tane ladybird aldım. Onda biraz acemilik attım. Tabii ki daha çok yolum var. Fakat şimdi yeni birşey almak istiyorum. Parrot Bebop ve Dji Phantom 2 Vision Plus'lara çok bakıyorum. Fakat gönlümde her zaman bu 250'lik racerlar var.

Ankara'daki arkadaşlardan rica ediyorum. 250'lik uçuracaklar varsa beni de çağırsınlar :) Valla çok soru sormam. Birkaç soru sorup sadece izlerim :)

Yine söylüyorum tek ricam beni de çağırmaları... Bir de benim elim lehime ve bu tür işlere hiç alışık değil. O konuda da yardımcı olurlarsa sevinirim. Ya da hazır toplanmış bir tane alabilirim.

Aşağıdaki resimdeki sistemin aynısını istiyorum.

Şimdiden çok teşekkürler...

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Erku abi Ankara da çok gurup var ama RCKOLİK olarak ben ve birkaç arkadaşım aktif olarak uçuyoruz ve genel de ERYAMAN tarafın da oluyoruz... Bu hafta sonu buluşma olmaya bilir ama olası durumlarda tabiki haber ederim. Öncelikle Çaya bekliyorum bir şey soracak olursanız. TEL NO. 555 846 87 34

Öncelikle çok teşekkürler... Cevap vermesini umduğum kişilerden birinden cevap aldığıma çok sevindim. Çayda gelip birkaç soru sormak isterim.
Tekrar teşekkürler.... :)

Musa Serdar TERZİOĞLU' Alıntı:
Erku abi Ankara da çok gurup var ama RCKOLİK olarak ben ve birkaç arkadaşım aktif olarak uçuyoruz ve genel de ERYAMAN tarafın da oluyoruz... Bu hafta sonu buluşma olmaya bilir ama olası durumlarda tabiki haber ederim. Öncelikle Çaya bekliyorum bir şey soracak olursanız. TEL NO. 555 846 87 34
Harikasın Musa :thumbup: :bravo: :RCKolik:

Erkut Köşker' Alıntı:
Öncelikle çok teşekkürler... Cevap vermesini umduğum kişilerden birinden cevap aldığıma çok sevindim. Çayda gelip birkaç soru sormak isterim.
Tekrar teşekkürler.... :)

Ne demek Erkut abi özellikle de beklerim, iş yerime de gelebilirsiniz hafta içi sabah 8 akşam 5 Etimesgut Belediyesindeyim... Bir alo demeniz yeterli.