farukhakkan06 Yeni Uye Katılım 6 Eyl 2015 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 13 Eyl 2015 #1 Birde arkadaşlar birinde radio link at9 var trex model almayı düşünüyorum bu modele uygunmu fikirlerinizi bekliyorum C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birde arkadaşlar birinde radio link at9 var trex model almayı düşünüyorum bu modele uygunmu fikirlerinizi bekliyorum C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,917 Tepkime puanı 43,795 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 13 Eyl 2015 #2 Ankara Her mesaj icin bir konu acarsanız işimiz var demektir Faruk bey. Diger konu halindeki masajınizi sildim. Bir de lütfen ilgili bölüme konu acın ve herseyden once bir tanışma konusu ile kendinizi tanıdın ki yardım alma şansınız artsin Sent from my iPhone using Tapatalk
Ankara Her mesaj icin bir konu acarsanız işimiz var demektir Faruk bey. Diger konu halindeki masajınizi sildim. Bir de lütfen ilgili bölüme konu acın ve herseyden once bir tanışma konusu ile kendinizi tanıdın ki yardım alma şansınız artsin Sent from my iPhone using Tapatalk