ALIGN T-rex 450 Plus DFC Super Combo RTF almak iyi bir tercih mi?
Aykut hoşgeldin. Mehmet abiye ben de katılıyorum. 977 hem diğer 6 kanal büyük modellerle hemen hemen aynı mantıkla uçuyor, hem fiyatı uygun, hem de nispeten dayanıklı bir model. Küçük ve hafif olması da hem kırım ihtimalini azaltıyor, hem de güvenlik açısından büyük risk oluşturmuyor. Zaten yeni başlayacak arkadaşlarımıza bu modeli bütün bu artıları yüzünden öneriyoruz.
Diğer açıdan da bakarsak, bu modelle kendini geliştirdikçe eminim ki daha büyük ve gerçek bir model helikopter toplamak isteyeceksin. Ayar bilmemek sorun değil, hepimiz ayar bilmeden başladık bu işe. Ankarada olduğun için çok şanslısın, Ankarada hem bir sürü usta modelci, hem de koskoca bir thk mağazası var. Thk'ya gidip ben heli öğrenmek istiyorum dediğinde en iyi yardımı bulabileceğine eminim.
Rtf model almak Mehmet abinin dediği gibi anlamsız, kesinlikle helinin her ayrıntısına, her parçanın ne iş yaptığına hakim olman gerek. İşin içine girdikten sonra zor değil inan ki. Heliden önce ilk işin bir simulatör kumandası alıp bilgisayarda hem elini alıştırman, hem de tecrübe kazanmak olursa, bir yandan da forumu incelersen kısa sürede kendi kendine bir yol haritası çizebilirsin. Kolay gelsin.