Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın yeni üyemiz John Mclane , girmiş olduğunuz platforma kendinizi tanıtıp ,yaptığınız iş , yaşadığınız yer gibi çok detaylı olmayan birkaç tanıtım bilginizi girme nezaketini göstermenizi rica ediyorum.
Bir selam bile vermeden soru sorup cevap alabilmeniz , bu platformda düşük bir olasılıktır.
Üyeliğinizi aktifleştirdiğinizde özelinize gelen , tanışma konusu neden önemli mesajını lütfen okumanızı rica ediyorum.
Ayrıca kendinizi mümkünse gerçek adınız ve soyadınızla tanıtınız ki biz de size öyle hitap edebilelim.
belki merak eden olur diye söyleyim telemetri özelliğini kullanabilmek için imiş ki aldığım alıcımın telemetri özelliği olmadığı için bir işe yaramayacak gibi duruyor.
belki merak eden olur diye söyleyim telemetri özelliğini kullanabilmek için imiş ki aldığım alıcımın telemetri özelliği olmadığı için bir işe yaramayacak gibi duruyor.