Aldığım BLDC motor daha once karsilasmadigim bir hata veriyor

Batuhan Tartan

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
Elimde 2212 kvlik fircasiz bir motor var. Bu motora 30a lik bir esc bagladim, escye de 450mahlik lipo pili bagladim. Kablolari bagladiktan sonra nedense motordan bir uyari sesi geliyor ve ileri geri hareket ediyor. Hatanin bir videosu var ama boyutu buyuk oldugu icin buraya atamadim eger bakmak isterseniz discord uzerinden sizlere iletebilirim.
discord : t.heia

Daha önce sorunsuz çalışıyor muydu?
Daha önce benzer bir durumla bende karşılaştım. Motor esc arasındaki üç kablodan birisinde sorun olduğu zaman benzer bir durum oluşuyor. Öncelikle onları kontrol edin. Sorun derken soğuk lehim bile etki ediyor.

Daha önce benzer bir durumla bende karşılaştım. Motor esc arasındaki üç kablodan birisinde sorun olduğu zaman benzer bir durum oluşuyor. Öncelikle onları kontrol edin. Sorun derken soğuk lehim bile etki ediyor.
Tamamdir, kablolari tekrar duzenleyecegim. Sonucu yazarim. Tesekkurler

Kablolari tekrar bagladim, herhangi bir degisiklik olmadi. Baska ne olabilir

Esc her açıldığında bir ses üretir ve bu sesi üretmek için motoru hafif titretir. Bu bir hata olamayabilir

Esc ayar moduna geçiyor. Organik bir sorun yok. Gaz kolunu maksimuma getirerek tekrar bağlayın. Mutlaka kumanda önce açılmalı ardından escye batarya takılmalı.