Akrobasi Birinciliği Olan Kumanda :)

Oğuzhan KÖSOĞLU

Tecrübeli Uye
İlgi Alanı
Heli
Böyle bir ilanda hiç görmemiştim.Enteresan olunca paylaşmak istedim. Yalnız fiyat gayet uygun :)

Süpermiş, kaçırılmayacak bir fırsat. :lollol: :lollol: :lol:

Hımm , sarıktaymış keramet , tiz bana bir sarık bulun...... :lollol:

Fiyata dikkat etmemişim , biz kumandayı bedavaya vermişiz ya abi....... :lol: :lol:

Ben bu ilanı nasıl kacirmisim gittik hitec aurora aldık hiçbir başarısı da yok[emoji12] hay anasını [emoji16]

Paylaşım için teşekkürler oğuzhan,böyle fırsat ürünleri görünce birbirimizle paylaşmamız gerek :)

Gercekten kaçırılmayacak super bir fırsat. Keske bir tane olmasa da forum olarak topluca sipariş verebilsek :lollol:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ülkemiz hobicilerinin ağzında sakız olan Türkiye'de ilk ben aldım,ben kullandım terimlerine bir yenisi daha eklenmiş :D

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kumanda bizden başarılı ;D

Ben ilan sahibini aradım. Akrobasi olarak balkondan düşmüş kutuda hasar var.. Yoksa kaçmayacak fırsattı..

serkan sinan' Alıntı:
Ben ilan sahibini aradım. Akrobasi olarak balkondan düşmüş kutuda hasar var.. Yoksa kaçmayacak fırsattı..
Serkan keramet burada zaten bizim kazma hitec düşse ortadan ikiye ayrılırdı bu akrobatik hareketler sayesinde kutu hasarıyla kurtarmış .[emoji12]

Sümer Yamaner' Alıntı:
Balkondan birlikte mi düşmüşler??? :D

Yok Abi önce kumanda düşmüş. Sonra yakalayayım derken kendisi de kumandanın üstüne düşmüş. Zaten kutudaki hasar da bu yüzden yoksa ilk akrobasiden sağlam çıkmış..

serkan sinan' Alıntı:
Yok Abi önce kumanda düşmüş. Sonra yakalayayım derken kendisi de kumandanın üstüne düşmüş. Zaten kutudaki hasar da bu yüzden yoksa ilk akrobasiden sağlam çıkmış..

Tahmin etmeliydim. Başka türlü nasıl biri birinci diğeri ikinci olabilirdi! :D

Supersiniz arkadaslar :lol: :lollol:

Sent from my iPhone using Tapatalk

tamda kumanda arıyorken. satılmıştır konu kilit :halay: :halay: :halay: