Afyonkarahisar'dan selamlar

sami

Yeni Uye
Tüm rc modelci arkadaşlara Afyonkarahisar'dan selamlar. Ben sami, afyon da silah tamir işi ile uğraşıyorum,havacılığa çocuk yaşlardan meraklıyım, uzun zamandır rc helikopter'lerle ilgileniyorum afyonda ve akşehirde bazı etkinliklerde gösteri uçuşlarım var.Halen elimde raptor e 550 ve trex e 700 model heliler mevcut,ayrıca yamaçparaşütü pilotuyum,havacılık vazgeçilmezim.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Aramıza hosgeldiniz Sami Bey %p Desenize tam havacılık tutkunusunuz ;)

Yapmış olduğunuz hava çekimlerini merak ettim doğrusu, 1-2 güzel örneği ilerleyen günlerde paylaşabilirseniz seviniriz :)

Hoşgeldiniz Sami Bey,

Havacılığa benim de tutkum var fakat sizinki kadar değil. Ben bedenen uçma eyleminde bulunma konusunda Yusuf Bey'le bir türlü anlaşamadığım için pek başarılı olamıyorum, RC olarak gayet yeterli bence. :laugh:

Ama izlemeyi çok severim, güzel videolarınızı bekliyoruz. :saygilar:

Keyifli forumlar...

Türker Akgün' Alıntı:
Hoşgeldiniz Sami Bey,

Havacılığa benim de tutkum var fakat sizinki kadar değil. Ben bedenen uçma eyleminde bulunma konusunda Yusuf Bey'le bir türlü anlaşamadığım için pek başarılı olamıyorum, RC olarak gayet yeterli bence. :laugh:

Ama izlemeyi çok severim, güzel videolarınızı bekliyoruz. :saygilar:

Keyifli forumlar...

:laugh: yaww amma güldüm, yusuf bey kimki acaba diyom :)

Sami bey Foruma hoşgeldiniz, yamaç paraşütü olayına hayranım fakat bir türlü yapmak kısmet olmadı, siz atlayışlarınızı nerede yapıyorsunuz?

Yamaç paraşütü faliyetlerimizi afyonda sultandağlarından ve o günkü rüzgar yönüne uygun tepelerden afyon dışındaysa babadağ, akşehir,denizli pamukkale den yapıyoruz.Yamaç paraşütü ve rc helikopterle yaptığım hava çekimlerimi face den adımı soyadımı yazarak izleyebilirsiniz.

Sami abi hoşgeldin. Birazdan Face'de performanslarini izliyeceğim :)

Sami Bey merhaba rc helilere benimde çok ilgim var 6 kanallıya geçmek için sim çalışmaya başladım. Uygun zamanda tanışmak isterim sizinle bende Bolvadinliyim ama Eskişehirde görev yapıyorum. Saygılarımla

iPhone 'den aracılığı ile gönderildi