Afyondan selamlar

bayus

Yeni Uye
Bütün forum üyelerine iyi günler dilerim. İnsallah dogru yere yazıyorumdur. Pek forumlarda yazmadım. Afyon'luyum. Tren makinistiyim. Balıkçılığa merakımdan dolayı yemleme botu yapmak istiyordum. İnternette gezinirken sitenizi buldum. Gercekten çok yararlı bilgiler var. Rc bilgim sıfır. Sitede uçak ve heli ile ilgili guzel bilgiler var. Ama gemi ile ilgili pek goremedim. Eğer sizde yardım ederseniz yemleme botunu kendim yapmak istiyorum. Flysky 9 kanal kumanda aldım ilk iş olarak. Ama nasılkullanacagimi bilmiyorum. Siz ustalara çok kolay gelen şeyler ben gibi acemilere baya zor geliyor. Yemleme botu yapan yada yardımcı olmak isteyen arkadaşlar varsa sevinim. Herkese iyi günler dilerim. Saygılarımla.

Afyondan selamlar

foruma hoşgeldiniz. forumda suda giden araçlarla ilgili pek paylaşım olmadığı doğrudur. ama karşılaşacağınız sorunları ayrıntıı hatta videolu paylaşırsanız cevap veren olacaktır.
kumandanız eğer 9x ise türkçe kullanım klavuzunu ekliyorum aşağıya

Afyondan selamlar

Cahit Kaş' Alıntı:
foruma hoşgeldiniz. forumda suda giden araçlarla ilgili pek paylaşım olmadığı doğrudur. ama karşılaşacağınız sorunları ayrıntıı hatta videolu paylaşırsanız cevap veren olacaktır.
kumandanız eğer 9x ise türkçe kullanım klavuzunu ekliyorum aşağıya

Seviyorum ben bu forumu ve güzel insanlarını , gönüllü moderatörümüz , teşekkür ederiz...Harikasın...... :D :thumbup:

Yusuf bey , siz de aramıza hoşgeldiniz , Cahit hocam demiş zaten , pek fazla su ile alakalı model paylaşımımız yok , ancak anlayan arkadaşlarımızın olduğunu biliyorum.
Amacınızı daha çok açabilir misiniz , sadece amatör olarak balık tutmak için mi yemleme modeli yapmak istiyorsunuz , yoksa daha kapsamlı , balık çiftilkerinde falan kullanılabilecek birşey mi..İstediğiniz şeyin yapılmış örnekleri varsa , video , fotoğraf olarak paylaşırsanız , elinizdeki ekipmanı , ya da ekipman yoksa , ayırabildiğiniz bütçe gibi bilgiler verirseniz , bir şekilde fikir veren olacaktır...Keyifli forumlar........ :saygilar:

Afyondan selamlar

Aramıza hosgeldiniz Yusuf bey :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Afyondan selamlar

Hoşgeldiniz Yusuf Bey,

Her ne kadar size tam olarak hitap etmeyecek olsa da forumumuzda modelcilikle ilgili pek çok faydalanabileceğiniz bilgi bulabileceğinizi düşünüyorum.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Afyondan selamlar

Amacınızı daha çok açabilir misiniz , sadece amatör olarak balık tutmak için mi yemleme modeli yapmak istiyorsunuz , yoksa daha kapsamlı , balık çiftilkerinde falan kullanılabilecek birşey mi..İstediğiniz şeyin yapılmış örnekleri varsa , video , fotoğraf olarak paylaşırsanız , elinizdeki ekipmanı , ya da ekipman yoksa , ayırabildiğiniz bütçe gibi bilgiler verirseniz , bir şekilde fikir veren olacaktır...Keyifli forumlar........

Selamlar.
Ben sadece yemleme botu yapmak istiyorum. Sizlere fikir vermesi açısından aşagıdaki linkte örneği var.

Malzeme olarak şimdilik flysky 9x kumandayı aldım. Diğer parçaları ise bu işi bilen ustaların yardımları ile almak istiyorum. Motor, servo, akü, pervane, esc gibi.

Afyondan selamlar

Uçak olsa yardım ederdim ama bot işinden anlamam. Ekipmanları toplayınca montajda yardım edebilirim
Edit:videoda ki bot hazır model gibi(video izlemedim) Mustafa abi de buna benzer bot vardı sanki ama o balık tutmak için olabilir bi sorayım buraya yazarım
Edit2: önceden varmış ama satmış.