Afyondan Merhabalar

Alim Gündöner

Yeni Uye
İlgi Alanı
Heli
Merhabalar ben Alim :coolxf::saygilar:
Afyonluyum , 15 yaşındayım bir süredir RC helikopterlerle yakından ilgileniyorum. Helikopterimin bir sorununu ararken de bu forumu buldum konuşmaları okurken bile çok samimi hissettim gerçekten güzel insanlar var , bende katılma gereksinimi duydum.:):RCKolik:

Adınız / Soyadınız
Alim Gündöner
Nereden Katılıyorsunuz
Afyonkarahisar
İlgilendiğiniz Model
Helikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
Yok : )
Hosgeldin Alim. Helikopter ile ilgili olmana cok sevindim, ancak diger konunu silmek zorunda kaldim. 4 kanalli helilere destek vermiyoruz. Sen de yol yakinken 4 kanallilardan kurtulmaya bak. Asagidaki linkteki konulari okursan baslangic icin cok yararli bilgiler edineceksin.

Hosgeldin Alim. Helikopter ile ilgili olmana cok sevindim, ancak diger konunu silmek zorunda kaldim. 4 kanalli helilere destek vermiyoruz. Sen de yol yakinken 4 kanallilardan kurtulmaya bak. Asagidaki linkteki konulari okursan baslangic icin cok yararli bilgiler edineceksin.

Teşekkür ederim hoşbulduk. Bende henüz yeni olduğum için ve 6 kanallar biraz daha masraflı olduğu için hemen büyük yatırımlar yapmak istemedim ama inşallah kendimi iyice geliştirdiğimde 6 kanallıya en yakın zamanda geçiş yapacağım..:RCKolik:

6 kanal ucurmak niyetindeysen, 4 kanallilara elini surmemen daha iyi olur. 4 kanal 6 kanala gecis degildir. Sana kotu el aliskanliklari kazandirir, ileride bu aliskanliklardan kurtulman gerektiginde zorlanirsin.