Adıyaman'dan selamlar

erhan126

Yeni Uye
Adı : Erhan
Soyadı : Tekin
Nereden : Adıyaman
Mesleği : Doktor
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Araba
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Hiç tecrübem yok
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Tesadüfen,internette araştırma yaparken denk geldim.
Kullandığım Model(ler) : Henüz yok,alacam ama araştırıyorum henüz.

Adıyaman'dan selamlar

Hoşgeldiniz Erhan Bey.
İlgilendiğiniz rc model olarak araba demişsiniz. Bu foruma üye olanlar genelde uçan rc model kullanıcıları. Tabi ki araba ile de ilgilenen var. Ama konuların çoğu uçan modellerle ilgili.
Gelin siz de 6 kanallı bir heli uçurmanın zevkini tadın derim ben :)

Adıyaman'dan selamlar

Aramiza hosgeldiniz Erhan bey :RCKolik:

Cahit beyin de ifade ettigi uzere forumdaki %95 paylasimlar ucan nesneler uzerine :D Isterseniz size de Micro bir Heli ile bu ise baslatalim :)

Adıyaman'dan selamlar

Merhaba hepinize.Ne çabuk cevap yazmışsınız,teşekkür ederim çok hoşuma gitti.Ben küçüklüğümden beri araba meraklısıyım,çocukken babamla her hafta sonu araba pazarlarına giderdim(çocukluğuma inmek gerekirse).Gerçek arabalarla ilgili sitelerde ve forumlarda zaman geçiriyorum uzun zamandır,model araba merakım tesadüfen izlediğim model araba videoları sayesinde oluştu."World Of Tanks" diye online bir tank oyunu var,o oyunda da 4 yıllık geçmişim var.Yani hep yerde kalmayı tercih ettim şimdiye kadar:)Aslında hiç bulaşmamak istiyorum bu hobilere çünkü TUS (Tıpta uzmanlık sınavı) çalışmayı düşünüyorum o da en az 1 yıl sürer,kendimi iyi tanıyorum uğraştığım hobiye çok fazla zaman harcar en ince ayrıntısına kadar her şeyi öğrenmek tecrübe etmek isterim.Hal böyleyken bu model işini girmemek (en azından 1 yıl) benim için en iyisi olur ama kendimi de alıkoyamıyorum araştırmaktan,sitenizde ki çoğu şeyi okudum şimdiden:)Şu an için rtr yani kullanmaya hazır bir model araba alıp içimdeki çocuğu avutmak istiyorum:)Uçak ve helikopterle ilgili hiç bir fikrim yok,onlar daha fazla zaman ve ilgili istiyor heralde başlangıç seviyesinde bile?Ve biraz daha fazla bütçe gerektiriyor olabilir model arabaya göre?

Adıyaman'dan selamlar

Ucan modeller ne yazik ki arabaya gore hem daha fazla nakit hem de daha fazla vakit istiyor ne yazik ki.

Ama sizin de dile getirdiginiz uzere hobi bos zaman isi. Yerinizde olsam hobi isini sinav sonrasina ertelerim ;) Sinavinizda Allah simdiden kolaylik versin Erhan %p

Adıyaman'dan selamlar

Hoşgeldiniz Erhan Bey,

TUS sınavında şimdiden başarılar dilerim.

Keyifli Forumlar. :saygilar: