Adapazarından Merhaba

Gulmer

Uye
Adı : AKAY
Soyadı : GÜLMERSİN
Nereden : ADAPAZARI
Mesleği : ELK. TEKNİSYENİ
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : HELİKOPTER/UÇAK
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: 2-3 SENE
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : YOUTUBE VİDEOLARI
Kullandığım Model(ler) : TREX 450 PRO DFC + FUTABA 14SGH

Merhama arkadaşlar

Forumu yotube videolarını aratırken buldum. Ben adapazarında bir modelciyim. İlk modelim internetten bulduğum depron 330 uçak modelini yaparak başladım. Traxxas Nitro kanyonet araba kullandım. Helikopeter modelciliğine CopterX 450 SE kitini toplayarak başladım. Ayarlamalarını internetten edindiğim bilgilere göre topladım. Ama ozamanlar topladığım ekipmanların motor gücü gibi eksikliğinden dolayı olduğunu düsünüyorum. Uçuramadan Helikopteri satarak kısa bir süre bu modelciğe ara verdim. Daha öncelerinden buyana helikopeterlere ilgim vardı zaten. Trex 500 Pro DFC Modelinide bu arada toplamış ve tüm ayarları tamam olmasına ragmen bu kadar büyük modelle başlangıç yapamayacağımı düsünerek bu modelimi ve Arurora9 kumandamı satarak futaba kumandaya geçiş yaptım
Helikopter modelciliğine yani başlamış. Beli bir zaman ara vermiş ve Önümüzdeki yaz ağırlık vermeye devam etmeyi planlarken. Teknomodeldeki olan kampanya ile trex 450 modelini aldım ve önümüzdeki yaz bu model ile devam edeceğim. Suan için teknik olarak bilgimin yeterli olduğunu düşünüyorum. Eksik olan pilotluk tecrübe eksiğimide tamamlarsam bu modelciliğe devam edeceğim.
Adapazarınde Helikopter modelcisi veya kullanan olmamasıda olumsuz bir neden. Uçak modelcisi arkadaşlarım olması en azından iyi.
forumlarda kocaeli de modelci arkadaşların olması hatta uçuş alanı olması dikkatimi çekti. Adapazarında bu eksiklik var.
Biraz fazla anlatmış oldum sanırım. forumda yeniyim. bu güzel forumu oluşturduğunuz için tesekkür ederim. İlerleyen zamanlarda görüşmek üzere.

Adapazarından Merhaba

Merhaba Akay Bey,

Öncelikle forumumuza hosgeldiniz %p Kocaeli'nde modelci çok ama helici olarak ne yazık ki bildiğimiz kadarı ile şu an aktif olan Türker,ben ve Mordo abimiz (Istanbul Avrupa yakasından geliyor) olmak üzere 3 kişiyiz. 2-3 helici arkadaşımız daha vardı ama epeydir modelciliğe ara verdiler.

Yakın komşu olmamız çok güzel :) Biz de ne zamandır Türker kardeşim ile sizin o taraflara gelip, modelci arkadaşlar ile tanışmayı planladık ama 2013 çok yoğun geçince bu sadece plan olarak kaldı.

Ne zaman isterseniz tanışabiliriz. Hatta yaptığımız buluşmalara da bekleriz. Gerçi artık kış sezonu girdi ama biz micro heli ve uçak buluşmalarında da sizleri görmek isteriz :saygilar:

Adapazarından Merhaba

Hoşgeldiniz Akay Bey,

Aldığınız modelin aynısıyla uçuyorum bende şu sıralar. (450 Pro DFC) En kısa zamanda tanışmak dileğiyle. :)

Keyifli forumlar. :saygilar:

Adapazarından Merhaba

Türker Akgün' Alıntı:
Hoşgeldiniz Akay Bey,

Aldığınız modelin aynısıyla uçuyorum bende şu sıralar. (450 Pro DFC) En kısa zamanda tanışmak dileğiyle. :)

Keyifli forumlar. :saygilar:

Teşekkürler .Bu modele uygun hobbyking den lipo pili ne almalıyım.
Benim almayı planladığım pil. 2200 mah olanmı yoksa 2250 mah olanmı. Baska ne olabilir.

Adapazarından Merhaba

Foruma hoşgeldiniz Akay bey keyifli forumlar.

Adapazarından Merhaba

AKAY GÜLMERSİN' Alıntı:
Teşekkürler .Bu modele uygun hobbyking den lipo pili ne almalıyım.
Benim almayı planladığım pil. 2200 mah olanmı yoksa 2250 mah olanmı. Baska ne olabilir.
Ben bu pili kullanıyorum, gayet memnunum Akay bey.

Ayrıca özellikle de nano-tech pillerden uzak durmanızı tavsiye ederim. Kağıt üzerindeki performans malesef gerçekte yok, tam bir hayal kırıklığı oluyor.