Adana’dan Selamlar

Özkan Alsancak

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
Yaklaşık 5 yıl önce profesyonel olarak başladığım model uçak hobisini, son 3 yılını full kompozit model uçak üreterek devam ettirmekteyim.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Adınız / Soyadınız
Özkan Alsancak
Nereden Katılıyorsunuz
Adana
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
5 yıl
Moderatör tarafında düzenlendi:
Aramıza hoşgeldiniz @Özkan Alsancak. Keyifli ve güzel bir forum dileriz :RCKolik:

Öncelikle türkiyede böyle bir imalata geçme cesaretiniz için sizi canı gönülden tebrik ederim. :bravo: İmalatını yaptığınız modellerin teknik detay ve resimlerini paylaşacağınız konuyu merakla bekliyoruz. :thumbup:

Aramıza hoşgeldiniz @Özkan Alsancak. Keyifli ve güzel bir forum dileriz :RCKolik:

Öncelikle türkiyede böyle bir imalata geçme cesaretiniz için sizi canı gönülden tebrik ederim. :bravo: İmalatını yaptığınız modellerin teknik detay ve resimlerini paylaşacağınız konuyu merakla bekliyoruz. :thumbup:
Teşekkürler Mehmet Bey. Ben de ara ara girdim çıktım ama artık aktif olarak forumu takip edeceğim. Hobi olarak yaptığımız üretimleri profesyonel iş haline getirerek geliştirmeye devam ediyoruz. Şu ana kadar tasarımı tamamen bize ait olan Omega 100 (100N türbin) 2x2 metre bir spor jet ve yine experimental spinner dahil 236 cm gövde boyu ve 2 metre kanat genişliğine sahip Omega Pilatus modellerini seri üretime almış bulunuyoruz. Kalıp aşamasına gelen 3 metre Omega Aermacchi MB339 (210N türbin) modelimizin de bir kaç ay içinde kalıplarını bitirip seri üretime almayı planlıyoruz. Umarım giderek personel sayısı da artan, hem prop hem jet modeller üretip ülkemiz ve diğer ülke modelcilerinin beğenilerine sunarız. Herkese iyi forumlar dilerim :)

Yaklaşık 5 yıl önce profesyonel olarak başladığım model uçak hobisini, son 3 yılını full kompozit model uçak üreterek devam ettirmekteyim.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Hosgeldin ustad. Forum ortamlari bizim hemsehrilerin pek gorundugu yerler degildi. Gormek mutluluk verici oldu seni buralarda...

• Beğen
Tepkiler: Deniz Tanrıverdi
Özkan bey kardeşim,hemşehrim hoş geldiniz.Adananın nersindesiniz.Bende Adanadayım

Hosgeldin ustad. Forum ortamlari bizim hemsehrilerin pek gorundugu yerler degildi. Gormek mutluluk verici oldu seni buralarda...
Teşekkür ediyorum. Adana havacılık kültürü eskilere dayanan bir yerdir, hava şartları itibariyle de en az 300 günü sportif havacılık için uygun olan bir yer diyebiliriz.