Adana'dan Selamlar

raptorv2

Yeni Uye
merhaba iyi günler dilerim ismim adem adana dan daha önce üyeliğim vardı unuttum hatırlamıyorum malesef

uçakların hastasıyım

raptor v2
cessna
piper

kullaıyorum

bu arada aklıma gelmişken bugün raptor u kullandım sinyal sorunu yaşadım uçak aşağı doğru seyirde bulundu elevatör kullandım 1 sn gibi bir süre tepki vermeyip sonra veriyor sizce sorun alıcı mı

tanışma

Aramıza tekrar hoşgeldin Adem.

Öncelikle rica etsek, mesajlarında noktalama işareti kullanabilir misin ? Böylece yazdıklarını daha kolay anlaşılabilir.

Diğer taraftan eskiden de üyeydim deyince bir bakalım dedim kimsin.

Cessna yapmaya çalışan Adanalı "adem bozkurt" olsa gerek ? İstersen özelden bana kullanmak istediğin şifreni söyle eski üyeliğinin şifresini değiştireyim ;)

Bu arada son yapmaya çalıştığın Cessna ne oldu ? Maiden nasıl geçti ?

Soruna gelince herşey olabilir : Kumanda veya alıcıda sıkıntı, elevatör servosunda bir sıkıntı.... Tek tek bakmak lazım. Buradan bu kadar bilgi ile net bir şey söylemek zor ;)

tanışma

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Aramıza tekrar hoşgeldin Adem.

Öncelikle rica etsek, mesajlarında noktalama işareti kullanabilir misin ? Böylece yazdıklarını daha kolay anlaşılabilir.

Diğer taraftan eskiden de üyeydim deyince bir bakalım dedim kimsin.

Cessna yapmaya çalışan Adanalı "adem bozkurt" olsa gerek ? İstersen özelden bana kullanmak istediğin şifreni söyle eski üyeliğinin şifresini değiştireyim ;)

Bu arada son yapmaya çalıştığın Cessna ne oldu ? Maiden nasıl geçti ?

Soruna gelince herşey olabilir : Kumanda veya alıcıda sıkıntı, elevatör servosunda bir sıkıntı.... Tek tek bakmak lazım. Buradan bu kadar bilgi ile net bir şey söylemek zor ;)

sağolasın abi hemen şifreyi yazarım. Tlf dan yazmıştım akşam dikkat etmemiştim :), cessna yaptım duruyor abi işten dolayı ugraşamadım

tanışma

Hoşgeldin ağabey

tanışma

Aramıza tekrar hoşgeldin Adem,

Keyifli forumlar. :saygilar: