Adana'dan Merhabalar

umutturk123

Yeni Uye
Öncelikle herkese merhaba. 2 gündür forumu takip ediyorum ve artık aileye katılmaya karar verdim :)
Öncelikle ben Umut TÜRK. 16 yaşındayım ve Adana'da ikamet etmekteyim. Öğrenciyim ve aşırı pilotaj meraklısıyım. Öğrencilik geçmişim; pilotaj hayalimi gerçekleştirebilmek için Işıklar Askeri Hava Lisesi' nin sınavlarını kazanarak 2 sene askeride okudum. Bazı durumlar yüzünden H.H.O. geri dönmek kaydıyla anlaşma imzalayarak sivil okula geçiş yaptım.
Sivile geçiş yapınca bazı uçuş okulları ve similatörler sayesinde havacılık ve pilotaj yeteneklerimi geliştirmeye başladım. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle' de 'Quadcopter' macerasına başladım. ilk olarak Cheerson CX-10 marka 'Quad' ile başladım ve hala devam etmekteyim. Araştırmalar sonucunda bu forumu buldum ve katılmaya karar verdim. Gerek bildiklerimi paylaşarak, gerek paylaştıklarınızı öğrenerek aileye katkıda bulunmak isterim. Hepinize tekrar merhaba. Şimdiden beni aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.

Adana'dan Merhabalar

Aramiza hosgeldin Umut. Yasin cok genc ama kendini ifade tarzina bakilirsa sen de olgun kardeslerimizden birisisin. Senin gibi arastirmayi seven, kendini duzgun ifade eden genc kardeslere kapimiz her zaman sonuna kadar acik. Simdiden keyifli forumlar :RCKolik:

Adana'dan Merhabalar

umut hos geldin. şu anda adana da mı okuyorsun?

Adana'dan Merhabalar

Hoşgeldin umut :)

Adana'dan Merhabalar

Hoşgeldin Umut,

Adana'da olman büyük şans. ;)

Keyifli forumlar. :saygilar:

Adana'dan Merhabalar

Umut hoş geldin. Adana'dan Quadcopter ilgilenen Veysel ve Buğra var benim bildiğim. birkaç kişi daha var ama tanışmak kısmet olmadı. Eminim yardımlarını esirgemezler

Adana'dan Merhabalar

Umut kardeşim foruma hoşgeldin. %p Quad ile ilgili öğrenmek veya sormak istediğin olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum. Kısmet olursa birgün buluşma olduğunda senide davet ederiz. Keyifli forumlar dilerim. :RCKolik:

Sayın büyüklerim sıcak kanlılığınız ve yardımcı olma çabalarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Funfly tarzı buluşmalarda görüşmek dileğiyle.