adanadan merhabalar

merhaba arkadaşlar, :saygilar: aranıza katılmaktan mutluluklar duyarım, adanda ikamatkah etmekteyim, evli ve bir kızım var, 1 yıldır bu hobi ile uğraşıyorum. 4 kanallı heli kullandım ve arkasından multi merakıyla 450lik quadcopter topladım. duydumki adanaya gelecek arkadaşlar varmış, sizlerle tanışmak için dört gözle gelmenizi beklemekteyim. teşekkür ederim. :RCKolik:

adanadan merhabalar

Aramıza hosgeldin Veysel :thumbup:

Ne duydun ise doğru duymuşsun :laugh: Inşallah Aralık ayında sizin memlekette olacağız %p Görüşmek üzere :saygilar:

adanadan merhabalar

vay veysel hoş geldin rc kolik ailesine. geçen görüştük bidaha görüşemedik ya ne zaman bidaha buluşma var. :halay: :halay: :halay:

adanadan merhabalar

hoşbulduk, sabırsızlıkla sizleri bekliyorum vallaha, erhan ustam geç oldu ama :RCKolik: ailesine katıldım artık senide görünce çok sevindim.

adanadan merhabalar

buluşma için istanbul gurububu bekliceksek vay halimize. işin yoksa bu hafta sonu sofulluda buluşalım.

adanadan merhabalar

Erhan ustam hafta sonu büyük ihtimal köyde olucam biraz zeytin var bakımları yapılıcak. gitmezsem haber veririm.

adanadan merhabalar

veysel güler' Alıntı:
Erhan ustam hafta sonu büyük ihtimal köyde olucam biraz zeytin var bakımları yapılıcak. gitmezsem haber veririm.
hadi bakalım biz sofulludayız.

adanadan merhabalar

Veysel hoşgeldin , şanslısın , ne yap ne et o buluşmayı kaçırma , böyle fırsat senede bir kere gelir...... :saygilar:

adanadan merhabalar

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Veysel hoşgeldin , şanslısın , ne yap ne et o buluşmayı kaçırma , böyle fırsat senede bir kere gelir...... :saygilar:
hoşbulduk hakan abi. Büyük buluşmayı kaçırmam mutlaka orda olacam.