Acemiden Fpv Pilot

emrah özsu

Yeni Uye
İlgi Alanı
Hepsi
Herkese tekrardan merhaba
İlk konum, ilk uçuşum, ilk uçak inşamın üzerinden kısa süre sonra fpv işini göze kestirip girdik bu alana,
Rc uçak alanında çook yeniyim daha 5 6 uçuş yapmış birisiyim
İlk konum burada

Fpv inanılmaz isteğim olan bir alan,
Dji neo motion kit aldım içindeki gözlük için ve fpv uçak inşası boyunca en azından fpv açlığımı doyurur mantıgındaydım ve oyle oldu

Uçak kısmına dönecek olursak
Gözümü en çok korkutan ucus kontrol kartları ve yazılımlar oldu,
Tercihim speedybee f405 wing ve inav 8 den yana oldu. Osd kısmında biraz sıkıntı yaşadık ama hallettim çok sukur geriye ince ayarlar kaldı yazılımda

Yeni olduğum için ve ilk zamanlarda fpv amacım olmadıgı için flysky kumanda almıstım ama sbus desteği yok die değiştirmek istiyordum ancak sbus olarak ayarlanabiliyormus kumanda, ilk zamanlar bu kumanda ile devam edicez fazla uzaklaşmadan

Vtx olarak aldım çok ısındıgı için elle bir kamera mount ve aralarda kendinden yapışkanlı heatsink aldım gerçekten iş görmekte, uçuşta gelen hava ile cok daha iyi olacaktır.

2200 3s lik ufak pilimle ve tüm ekipmanla 900 gram gelmekte uçak 116 cm kanat acıklıgı ve 16cm chord var. 2212 1400 kv 8x4 pervane ile 20 dk ya yaklşan bir uçuş süresi hesaplamaktayım. Kanatta değil ama gövede en az 50 gram fazlalık var ilk v tail oldugu için biraz acemilik oldu 2. inşada kesinlikle hafifleme olacaktır

Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Uçağı fc olmadan sadece los ( gözle ) uçuş yaparak denedik çok rüzgar olmasına ragmen stabildi diyebiliri. sadece receiver oldugu için cg biraz geride kaldı fpv ucusda tum ekipmanla kafa agır gelmekte final sürümde ve rüzgarsiz bir havada daha iyi uçar diye düşünmekteyim ucusun son kımını paylaştım, rüzgarın şiddeti sesten belli olmakta

Zaman zaman güncellerim konuyu

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Son düzenleme:
kırımsız uçuşlar olsun. ben de önümüzdeki hafta zagi tipi uçağıma speedybee wing alacaktım fakat bugün sert bi kırım yaşadım. dji o4'ü fpv siz sadece kayıt için kullanabiliyor muyuz (goggle olmadan yani)

kırımsız uçuşlar olsun. ben de önümüzdeki hafta zagi tipi uçağıma speedybee wing alacaktım fakat bugün sert bi kırım yaşadım. dji o4'ü fpv siz sadece kayıt için kullanabiliyor muyuz (goggle olmadan yani)
teşekkürler hocam, sizede geçmiş olsun

04 un oyle bir ozelliği oldugunu bilmiyorum ancak yok sanırım üzerinde sadece bind tusu var zaten

• Beğen
Tepkiler: Utku Yeni