Acemi modelci

bariss

Yeni Uye
Acemilik bu olsa gerek, utandım şimdi kendimden, bu kadar şeyi size danışırken, ilk modelim için sipariş verirken size sormamam kötü oldu.

v922 siparişi verdim ancak sadece modeli sipariş etmişim, artık televizyonun kumandası ile uçururum :'( :'( :(p, siparişin iptali için mail attım ama umarım sipariş yola çıkmadan durdurabiliriz :'(

bang good da siparişin iptali mümkünmüdür acaba ?

Acemi modelci

elimde kullanmadığım 922 kumandası var model pert olunca kumanda boşa çıktı istersen satabilirim sana

Acemi modelci

öncelikle siparişi iptal etmek için uğraşıyorum, iptal ettiremezsem kumandayı almayı düşünücez, ne kadara satmayı düşünüyorsun bu arada :D

Acemi modelci

Bence iptal ettirmek yerine Uğur abiden kumanda ve elindeki yedekleri çok uyguna kapatabilirsiniz :)

Acemi modelci

Kumanda ve yedekleri ne kadar acaba Uğur Bey :)

Acemi modelci

yedek listesi :
3 adet frame
1 çif pal bir tanede tek var
1 adet iniş takımı
2 adet ana motor
1 adet tail motor
2 adet faiting şaft
3 adet main gear
2 adet kuyruk
4 adet kuyruk pali
1 adet stabilizer
2 adet main şaft
4 adet kuyruk motoru için kablo
2 adet ana pal tutucu
2 adet tail motor tutucu
1 takım link

bir tanede çalışan ama havalanmayan bir tane servosu hafif hasarlı (uğraşşsan yaparsın ) tüm parçalarıyla eksiksiz (yani tüm bu yedeklerin üzerine birer tane daha ekle )922 bir adet te kumanda 200 lira olur eğer fiyat uygunsa 5394573636 no dan irtabata geçersin kardeşim

Acemi modelci

barış saklamaz' Alıntı:
öncelikle siparişi iptal etmek için uğraşıyorum, iptal ettiremezsem kumandayı almayı düşünücez, ne kadara satmayı düşünüyorsun bu arada :D
Bu kadar üzülmeyin Barış Bey, hepimiz bazen çok basit yerlerde çok basit hatalar yapabiliyoruz ;) Banggood yardımcı olacaktır, olmadı Uğur'dan kumandayı temin edersiniz :)

Acemi modelci

yedekler ve heli barış arkadaşımıza hayırlı olsun.