8 in 1 Pil Şarj Kablosu Hakkında

İlgi Alanı
Uçak
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

İyi akşamlar herkese, bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz, kullanan var mı, ne kadar dayanıklı ve güvenilir ?:saygilar:

Dayanıklılık konusunda sorun yaşayacağın bir durum yok. Güvenilirlik noktasında da bir problem yok. Sonuçta basit bir kablo yumağı.

Gereklilik noktasında şöyle söyleyeyim. Yılda bir kere sahada birine lazım olursa olur. Muhtemelen lazım olduğunda da çantaya koymamış olursun :D Tabi ben hobi hayatımda böyle tecrübe ettim. Başkalarını bilmiyorum.

• Haha
Tepkiler: Yunus Emre Atmaca
Bu kadar çeşitli uçlara sahip bir kabloya ihtiyacın varsa gayet işini görür fakat ben şarj cihazının içinden çıkan kablonun ucuna sadece XT60 lehimledim ve hep XT60 konnektör kullanıyorum. Çünkü pillerin farklı uçları olsa da ESC'nin de o uca uygun olması gerekiyor. Bunu alana kadar kendinize bir konnektör tipi seçin ve tüm pilleri esc'leri aynı standartta kullanın. Bence çok daha mantıklı olacaktır.
(Pillerin konnektör'ünü değiştirirken dikkatli olun artı ve eksi'nin birbirine değmediğine emin olun.)

Eğer lehimleme konusunda tecrübeniz yoksa mutlaka ortalama bir havya alarak öğrenmenizi tavsiye ederim, işlerinizi kolaylaştırır

Bu kadar çeşitli uçlara sahip bir kabloya ihtiyacın varsa gayet işini görür fakat ben şarj cihazının içinden çıkan kablonun ucuna sadece XT60 lehimledim ve hep XT60 konnektör kullanıyorum. Çünkü pillerin farklı uçları olsa da ESC'nin de o uca uygun olması gerekiyor. Bunu alana kadar kendinize bir konnektör tipi seçin ve tüm pilleri esc'leri aynı standartta kullanın. Bence çok daha mantıklı olacaktır.
(Pillerin konnektör'ünü değiştirirken dikkatli olun artı ve eksi'nin birbirine değmediğine emin olun.)

Eğer lehimleme konusunda tecrübeniz yoksa mutlaka ortalama bir havya alarak öğrenmenizi tavsiye ederim, işlerinizi kolaylaştırır
İlk paragrafa tamamen katılıyorum. İkinci paragrafı reddediyorum.:lol:
Alet işler el övünür!
En az 60W düzgün bir havya ve iyi bir lehimleme tekniği dışında hiçbir şeyi kabul etmem. :lol:

Çok sağolun benim bataryalar biraz çeşitli de ondan dolayı ürün ilgimi çekti, lehim konusunda tecrübem pek fazla yok ama bataryayı lehimleyecek kadar var, o açıdan sıkıntım yok iyi akşamlar :saygilar: