Evet arkadaşlar v911 ile başlayıp kısacık süren heli hevesim nerdeyse 2 sene aradan sonra tekrar canlandı, birkaç gündür yaptığım araştırmalar sonucu v977 almaya karar verdim bu arada forumda açılmış konular yaşanan tecrübeler benim için çok yararlı oldu rckolik te vakit geçiren deneyimlerini paylaşan herkese teşekkürler. Yedek parça gereksinimlerimde fikir veren forum üyelerine ayrıca teşekkür ediyorum.
V977 almaya niyetli arkadaşlar için şunu söylemek istiyorum yaptığım tüm inceleme ve araştırmalar sonucu aşağıdaki yedek listesine karar verdim umarım sizler içinde güzel bir referans olur
An itibarı ile helimi ve resimlerdeki yedekleri müdavimi olduğumuz Çin'in gözbebeği Banggood tan sipariş geçtim hayırlısı olsun diyorum.
İnşaallah 15-20 gün sonrada ilk izlenimlerimi sizlerle paylaşmış olurum.
V977 almaya niyetli arkadaşlar için şunu söylemek istiyorum yaptığım tüm inceleme ve araştırmalar sonucu aşağıdaki yedek listesine karar verdim umarım sizler içinde güzel bir referans olur
An itibarı ile helimi ve resimlerdeki yedekleri müdavimi olduğumuz Çin'in gözbebeği Banggood tan sipariş geçtim hayırlısı olsun diyorum.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
İnşaallah 15-20 gün sonrada ilk izlenimlerimi sizlerle paylaşmış olurum.