Ama Necati olmaz ki böyle :-\ sorduğun tüm soruların cevabı zaten paylaştığım konularda var, sana zahmet bir göz atı verNecati Cici' Alıntı:Peki tesekkurler THK internet subesinden falan mi alicam yoksa İzmitteki subeye gitsem alabilir miyim??
Fiyat ne kumanda cesitleri varsa hangisini onerirsiniz??
Berke hadi bakalım sen mi ben mi önce quad toplucaz 1 yılda anca biter bizim işlerBerke Karlı' Alıntı:Merhaba uçağım quad toplamak istediğim için satılıktır. Ben herkesin önerisi ile wing dragon sporster v2 ile başladım, gerçektende başlangıç için çok iyi bir model, burun kısmı plastik olduğundan ve motor arkada olduğundan burun üstü çakılsa bile en ufak bişey olmaz, wding dragonu kırmak bayağı zordur birçok darbeye karşı dayanıklıdır. Uçuşa hazır wing dragon sporster v2 ve yedekler (yedek iniş takımı, 2 adet pervane, 10 adet 3 mm alüminyum somun) 400 TL ye satıyorum isterseniz detaylar(resimler, açıklama) için mesaj atabilirsiniz.
hocam o model bayağı küçük uçurması zor olur... arkadaş rüzgardan etkilenmeyecek,kolay kırılmayacak, treiner istiyorİlker Sönmez' Alıntı:Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Necati, İlker abi link atmış uçağın adı Volantex Firstar 4-CH RTF şimdi stokta yok ama gelir bence yakında. Ve bundan ucuz uçak yok. Bu ışte maddiyat lazım ama sen ucuz istiyorsun para yatırmadan ilerlemiyor bu hobi.Necati Cici' Alıntı:Simulasyon calisicam zaten de eger calismalarim sadece sim le kalacaksa hic baslamam diye ucak onerisi istiyorum..