Kendi modelim (Devil 420) için bir taşıma çantası arıyordum. Arabam olmadığı için modeli bir çanta ile taşımam gerekiyordu sahaya kadar. Devil 420nin kendi taşıma çantası 400 lira şuan. Bunun kargo ve kdvside var. Ve elde taşınıyor.
Bende 95+10 bi dağcı-kampçı çantası aldım. 170 lira kargo dahil. Kuyruk dışarıda kalsada gayet güzel uydu. Ve gerekli her şeyi çantaya koyabiliyorum.
çantamız
Helikopterin kanopiye baskı yapmaması için boomdan çantaya sabitledim.
Kanopi aşağı düşmesin diye çantaya sabitledim.
Kumanda yerimiz
Alet edevat yeri
Şarj cihazı yeri
Batarya yeri
Cepler gayet derin. Ve 500 lük bir model bile rahat rahat taşınabilir. Ve sırtta olması gayet rahat oluyor.
Yani tabi bu çanta ile modeli taşırken sadece sizin bu çantaya dokunmanız önemli. Çünkü çanta bu iş için olmadığı için modeli dış etkenlerden korumuyor. Yani dikkatli olmak gerekiyor.
Bende 95+10 bi dağcı-kampçı çantası aldım. 170 lira kargo dahil. Kuyruk dışarıda kalsada gayet güzel uydu. Ve gerekli her şeyi çantaya koyabiliyorum.
çantamız
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Helikopterin kanopiye baskı yapmaması için boomdan çantaya sabitledim.
Kanopi aşağı düşmesin diye çantaya sabitledim.
Kumanda yerimiz
Alet edevat yeri
Şarj cihazı yeri
Batarya yeri
Cepler gayet derin. Ve 500 lük bir model bile rahat rahat taşınabilir. Ve sırtta olması gayet rahat oluyor.
Yani tabi bu çanta ile modeli taşırken sadece sizin bu çantaya dokunmanız önemli. Çünkü çanta bu iş için olmadığı için modeli dış etkenlerden korumuyor. Yani dikkatli olmak gerekiyor.