Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Son düzenleme:
Hocam konuyla bağımsız bir sorum olucak. Yakın zamanda 5inch bir drone toplamaya karar verdim ama en basitinden bir motoru bile aliexpress göndermiyor nasıl malzeme temin ediyorsunuzBu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
dm den ulaşın yardımcı olayım size ne lazımsa çevremdenHocam konuyla bağımsız bir sorum olucak. Yakın zamanda 5inch bir drone toplamaya karar verdim ama en basitinden bir motoru bile aliexpress göndermiyor nasıl malzeme temin ediyorsunuz
youtube videomda yorumda parça listesi mevcut 30dk gorebiliyorum sakın uçarakMerhabalar , kullandığınız ekipman nedir , cihaz üzerinden hangi parçalar var ve ne kadar uçuş süresi elde ediyorsunuz
Hocam şuan araştırma yapıyorum kafamda tam oturtunca size danışıcamdm den ulaşın yardımcı olayım size ne lazımsa çevremden
aynı hıssıyat olmasa da onerırımGörüntüleri görünce özendim açıkçası. Yayla’ya falan gidersem ben de bir bulut üstü deneyeceğim mini4proyla.
Geçmiş olsun5inc hiç denemedim, bilmiyorum. iki tane frame, bir tane de o4 whoop aldım ancak elime ulaşmadı. CetusX ve mini4proyla oynuyorum diyelim. Bugün işten sonra dji la bir uçayım dedim daha 10-15 metre yükseldim martı saldirdi drona üstüne üstlük bir başka martı drona ve tepemize pisledi.
Mobilden yine resim yükleyemiyorum sayın adminim hata veriyor bilginize @Türker Akgün @Mehmet Kucuksari