Video 4K50fps sisli hava uçuşları 5 ve 7km

Samet Yayla

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Multikopter
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Oğuzhan KÖSOĞLU

Hocam konuyla bağımsız bir sorum olucak. Yakın zamanda 5inch bir drone toplamaya karar verdim ama en basitinden bir motoru bile aliexpress göndermiyor nasıl malzeme temin ediyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: Samet Yayla
Merhabalar , kullandığınız ekipman nedir , cihaz üzerinden hangi parçalar var ve ne kadar uçuş süresi elde ediyorsunuz

Görüntüleri görünce özendim açıkçası. Yayla’ya falan gidersem ben de bir bulut üstü deneyeceğim mini4proyla.

5inc hiç denemedim, bilmiyorum. iki tane frame, bir tane de o4 whoop aldım ancak elime ulaşmadı. CetusX ve mini4proyla oynuyorum diyelim. Bugün işten sonra dji la bir uçayım dedim daha 10-15 metre yükseldim martı saldirdi drona üstüne üstlük bir başka martı drona ve tepemize pisledi.

Mobilden yine resim yükleyemiyorum sayın adminim hata veriyor bilginize @Türker Akgün @Mehmet Kucuksari

• Beğen
Tepkiler: Samet Yayla
5inc hiç denemedim, bilmiyorum. iki tane frame, bir tane de o4 whoop aldım ancak elime ulaşmadı. CetusX ve mini4proyla oynuyorum diyelim. Bugün işten sonra dji la bir uçayım dedim daha 10-15 metre yükseldim martı saldirdi drona üstüne üstlük bir başka martı drona ve tepemize pisledi.

Mobilden yine resim yükleyemiyorum sayın adminim hata veriyor bilginize @Türker Akgün @Mehmet Kucuksari
Geçmiş olsun