450 sport sofr 3D denemeleri

Kadir Kocaman

Tecrübeli Uye
İlgi Alanı
Heli
Selam arkadaşlar,, dün ufak bir uçuş yaptım eşim helikopterden korktuğu için uzakdan çekip bir de zoom yapınca görüntü kalitesi pek iyi olmadı... Değerli yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim...

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Dediğiniz gibi çok uzak olduğu için pek anlaşılmıyor,ama modele hakimiyetiniz yerinde,tebrikler...

Paylaşım için teşekkürler Kadir Bey. :thumbup:

Gayet kontrollü ve güzel bir uçuş olmuş, tebrikler. :bravo:

Valla Kadir Bey, bir de ben bu işi yapamayacağım galiba diyordunuz :D daha ne olsun :thumbup: :bravo:

Side-In, Kuyruk geri Invert, alan turu.. ve her şeyden önemlisi modele hakimiyet, daha ne olsun :halay: Sadece küçük bir tavsiye invert geçiş sonrası model biraz aşağıya doğru fazla deplesa oluyor gibi gördüm. Burada negatif gaz vermede biraz daha acele ederseniz, sonuç çok daha güzel olacaktır %p Bir de zannedersem 450 sınıfında invert daha yeni başlıyoruz. Bu nedenle invert hover pozisyonunda, olduğu yerde modeli sabit tutmaya çalışırsanız, invert daha kolay hakim olabilirsiniz ;)

Teşekkürler Mehmet Abi tavsiyelerinizi yapıcam dün havada kuyruk borusu döndü invertteyken hemen düzeltip kurtardım ama evde boruyu açıp selobant ile sabitleme yoluna gideyim derken kayışı kopardım yanlışlıkla bayram da uçamıyorum malesef :(