Merhabalar,
uzun süredir yerli yabancı forumları youtube kanallarını araştırıyorum.
S500 toplamaya karar verdim.
Kafamda belirlediğim ekipmanlar;
Frame: Generic S500 Frame PCB'li 25 $
Motor: MT2213 935 KV Emax (40$) Çok daha uygun fiyata Benzer değerler veren motorlar var Racerstar BR2212 920 kv gibi. Tavsiyeye açığım.
ESC: FVT littlebee 30A opto Pro 35$ Tavsiyeye açığım Simonk bu BLheli mi hangisinin avantajı nedir çok gözemedim.
FC: Naza M lite + GPS modulü 65 $ Kesin krar verdiğim tek kompanent bu diyebilirim.
Transmitter: AT9S 100$ FS6x Düşünürken biraz daha iyisi olsun uzun ömürlü olsun diyerek tercih ettim.
Pil: Aklımda herhangi bir şey yok, tavsiyelere açığım.
Ürünlerin hiç birini sipariş etmedim.Sizlerin önerilerine göre şekillendirerek 1-2 gün içinde sipariş geçeceğim.
Drone configurator kullanarak parçaları girdiğimde şu şekilde bir sonuç çıktı.
Daha sonra eklemeler ile FPV ve 2-3Axis Gimbal ile amatör video çekimleri planlıyorum.
İlk aşamada Quad'ı uçurmak ve genel olarak tanımak istiyorum.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Tavsiyeler konusunda fiyat\Performans ürünlerini tercih etmek istiyorum her zaman.
Teşekkür ederim.
Kıımsız uçuşlar
uzun süredir yerli yabancı forumları youtube kanallarını araştırıyorum.
S500 toplamaya karar verdim.
Kafamda belirlediğim ekipmanlar;
Frame: Generic S500 Frame PCB'li 25 $
Motor: MT2213 935 KV Emax (40$) Çok daha uygun fiyata Benzer değerler veren motorlar var Racerstar BR2212 920 kv gibi. Tavsiyeye açığım.
ESC: FVT littlebee 30A opto Pro 35$ Tavsiyeye açığım Simonk bu BLheli mi hangisinin avantajı nedir çok gözemedim.
FC: Naza M lite + GPS modulü 65 $ Kesin krar verdiğim tek kompanent bu diyebilirim.
Transmitter: AT9S 100$ FS6x Düşünürken biraz daha iyisi olsun uzun ömürlü olsun diyerek tercih ettim.
Pil: Aklımda herhangi bir şey yok, tavsiyelere açığım.
Ürünlerin hiç birini sipariş etmedim.Sizlerin önerilerine göre şekillendirerek 1-2 gün içinde sipariş geçeceğim.
Drone configurator kullanarak parçaları girdiğimde şu şekilde bir sonuç çıktı.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Daha sonra eklemeler ile FPV ve 2-3Axis Gimbal ile amatör video çekimleri planlıyorum.
İlk aşamada Quad'ı uçurmak ve genel olarak tanımak istiyorum.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Tavsiyeler konusunda fiyat\Performans ürünlerini tercih etmek istiyorum her zaman.
Teşekkür ederim.
Kıımsız uçuşlar