Merhaba,
İnternette var olan, RC Helikopterlerin elektroniği, mekanızması hakkındaki neredeyse tüm bilgileri edindim. Ancak çözüm bulamadığım bi' kaç soruyu burada dile getirmek istiyorum.
Helikopterlerin donanım'ını inceleyecek olursak, çoğunlukla 3 Servo, 1 Ana Motor, ESC ve Batarya.
Peki bu donanımları 4 kanallı kumandayla kontrol edememekteki sebep nedir?
3 veya 3.5 Kanallı cihazların oyuncak, çocuk ya da dekorasyon ürünü olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz.
Bu helikopterlerin mekaniği üzerinde değişimler yaparak ya da kumanda üzerinde çeşitli rotasyonlar yaparak bu cihazı 3D uçarabilmemiz mümkün müdür?
Değilse neden?
Bi' süredir ilgilendiğim model WLtoys V913.
Kendimi iyi ifade etmek adına şunları ekliyeyim, 6 kanallı helikopterler biraz daha maliyetli. 500 TL gibi bir bütçe verip 20 CM'lik bi' helikoptere sahip olmak biraz kötü, çünkü o da oyuncak gibi görünüyor.
Standart uçuş modu yerine çoğunlukla tercihim 3D olacaktır,
4 Kanallı helikopteri tam devirde ve ana rotor açıları -12 | +12 olacak şekilde ayarlayamaz mıyım?
Merak ettiklerim bunlardı, konunun benden sonrakilere ışık tutacağı ümitlerimle,
saygılar.
İnternette var olan, RC Helikopterlerin elektroniği, mekanızması hakkındaki neredeyse tüm bilgileri edindim. Ancak çözüm bulamadığım bi' kaç soruyu burada dile getirmek istiyorum.
Helikopterlerin donanım'ını inceleyecek olursak, çoğunlukla 3 Servo, 1 Ana Motor, ESC ve Batarya.
Peki bu donanımları 4 kanallı kumandayla kontrol edememekteki sebep nedir?
3 veya 3.5 Kanallı cihazların oyuncak, çocuk ya da dekorasyon ürünü olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
'adlı başlıkta bu cihazların kısıtlı eksende hareket edebildikleri belirtilmiş.Bu helikopterlerin mekaniği üzerinde değişimler yaparak ya da kumanda üzerinde çeşitli rotasyonlar yaparak bu cihazı 3D uçarabilmemiz mümkün müdür?
Değilse neden?
Bi' süredir ilgilendiğim model WLtoys V913.
Kendimi iyi ifade etmek adına şunları ekliyeyim, 6 kanallı helikopterler biraz daha maliyetli. 500 TL gibi bir bütçe verip 20 CM'lik bi' helikoptere sahip olmak biraz kötü, çünkü o da oyuncak gibi görünüyor.
Standart uçuş modu yerine çoğunlukla tercihim 3D olacaktır,
4 Kanallı helikopteri tam devirde ve ana rotor açıları -12 | +12 olacak şekilde ayarlayamaz mıyım?
Merak ettiklerim bunlardı, konunun benden sonrakilere ışık tutacağı ümitlerimle,
saygılar.