4 kanal helikopterleri tavsiye etmiyorsunuz anlıyorum sizleri
foruma katılan herkesi bu şekilde yönlendiriyorsunuz
uçan herhangi bir sağlam helikopterle küçük bir zevk alma çabası içindeyim fakat yorumlarınızı gördükçe böyle birşeyi olduğu yerde bırakası geliyor insanın.
2,5 kanaldan tut 6 ya kadar giden çeşitleri mevcut.fakat 10 kanallı bir helikopter olsaydı bunu tavsiye edicektiniz.
her ürünün bir güzeli bulunuyor evet ama alabilmek önemli
herkesin 6 kanala yeticek kadar bütçesi yok.bu konuda simulasyon diyorsunuz ama bir bilgisayar oyunundan farkı yok
pc ye bağımlı olmaktan ziyade uçan bir şey lazım
tanışma konularında bahsettiğim gibi sizlerin oyuncak diye tabir ettiği 2.5 kanallı helikopterler bile zevkli fakat arıza veriyorlar çabuk bozuluyor
bu yüzden 4 kanallı uygun fiyatlı,kaliteli,yedek parça bulabileceğim bir helikopter arıyorum.tr satış kanallı
sizlerden bu konuda yardım istiyorum
eğer böyle bir forumda da bilgi alamayacaksam söyleyin bileyim
Sürç-i Lisan Ettiysem Affola.
umarım derdimi anlatabilmişimdir
foruma katılan herkesi bu şekilde yönlendiriyorsunuz
uçan herhangi bir sağlam helikopterle küçük bir zevk alma çabası içindeyim fakat yorumlarınızı gördükçe böyle birşeyi olduğu yerde bırakası geliyor insanın.
2,5 kanaldan tut 6 ya kadar giden çeşitleri mevcut.fakat 10 kanallı bir helikopter olsaydı bunu tavsiye edicektiniz.
her ürünün bir güzeli bulunuyor evet ama alabilmek önemli
herkesin 6 kanala yeticek kadar bütçesi yok.bu konuda simulasyon diyorsunuz ama bir bilgisayar oyunundan farkı yok
pc ye bağımlı olmaktan ziyade uçan bir şey lazım
tanışma konularında bahsettiğim gibi sizlerin oyuncak diye tabir ettiği 2.5 kanallı helikopterler bile zevkli fakat arıza veriyorlar çabuk bozuluyor
bu yüzden 4 kanallı uygun fiyatlı,kaliteli,yedek parça bulabileceğim bir helikopter arıyorum.tr satış kanallı
sizlerden bu konuda yardım istiyorum
eğer böyle bir forumda da bilgi alamayacaksam söyleyin bileyim
Sürç-i Lisan Ettiysem Affola.
umarım derdimi anlatabilmişimdir