3D Printer Tavsiye

Emre Çelikk

Yeni Uye
İlgi Alanı
Hepsi
Arkadaşlar selamlar. Bi 16K bandın da birde 25k bandında fiyat performans olarak önerebileceğiniz 3D Printer var mı?

Arkadaşlar selamlar. Bi 16K bandın da birde 25k bandında fiyat performans olarak önerebileceğiniz 3D Printer var mı?
16K bandında Bambulab A1 , düz modeli mini veya combo değil.
27k ya da Bambulab P1S var.
Ben ikisini de kullanmadım ama alacak olsam bunlari alırdım. İkiside önerilen modeller

Ben 10 gün önce Creality K1C Karbon aldım, fiyat 21000 civarı. Bambulab P1P ile kıyaslaya bilirsin. Çelik nozzle olduğu için karbon filament kullanmak istersen rahatça kullanabilirsin. Bambulap tan avantajı fiyatları daha uygun ve kapalı kasa,dezavantaşı XY de 36mm daha ufak baskı alanı var

Son düzenleme:
Ben 10 gün önce Creality K1C Karbon aldım, fiyat 21000 civarı. Bambulab P1P ile kıyaslaya bilirsin. Çelik nozzle olduğu için karbon filament kullanmak istersen rahatça kullanabilirsin. Bambulap tan avantajı fiyatları daha uygun ve kapalı kasa,dezavantaşı XY de 36mm daha ufak baskı alanı var
Şöyle ki hocam drone yapan bir üniversite takımı için ürün bakıyorum şuan. Genelde pla flament kullanılacak. Sürekli baş ağrıtmadan baskı almak derdimiz. Önceden Ender 3 pro kullanıyorduk.