30a Simonk esc yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakandaspinar

Çalışkan Uye
Merhaba arkadaşlar tüm parçalarım geldi fakat 1 esc de arıza oluştu 1 yada 2 tane esc almam gerekiyor internetten baktığım satıcılarda Simonk olmadığı için almakta Tereddüt ettim yardımınızı rica ederim.

Sent from my iPad using Tapatalk

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

30a Simonk esc yardım

Hakan selamlar,

ESC'lerin karakteristik özelliklerini belirlemede, yazılım(SimonK) sadece bir yere kadar önemlidir. ESC'nin üzerindeki FET'ler'de yazılım kadar cihazın karakteristik özelliklerini belirlemede önemli bir etkendir. Uzun lafın kısası, her SimonK ESC bir değildir. Stabilite için, ESC'lerinin birebir aynı olması önemlidir. Herhangi bir SimonK ESC belki başlangıç için işe yarayabilir ama nihai olarak düzgün bir yapılandırma için eş ESC'ler kullanman gerekecek.

ESC'nin PCB'sinin fotoğrafını çekebilir misin ? Ve de arka taraftaki FET numaralarını da söyleyebilirsen iyi olur ... Belki bende(ufak bir ihtimal ama) aynısı olabilir. Aynısını bulamasan bile testlerini yapman için bendeki bir SimonK ESC'yi gönderebilirim.

30a Simonk esc yardım

Zafer abi sağlam esc nin fotoğraflarını çektim benim için önemli olan bu kadar masrafı heba etmeyecek yurtdışından gelmesi uzun sürdüğü için tr den almak istiyorum bu mümkünmüdür acaba yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• ImageUploadedByTapatalk1431014419.329083.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1431014419.329083.jpg
    44.9 KB · Görülme: 20
  • ImageUploadedByTapatalk1431014480.584430.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1431014480.584430.jpg
    46.5 KB · Görülme: 15
30a Simonk esc yardım

hakan daşpınar' Alıntı:
Zafer abi sağlam esc nin fotoğraflarını çektim benim için önemli olan bu kadar masrafı heba etmeyecek yurtdışından gelmesi uzun sürdüğü için tr den almak istiyorum bu mümkünmüdür acaba yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Bu tür sorunların önüne geçmek için beşer tane söylemek gerekiyor en baştan... Yurtiçinde bulabilmek için araştırman ve senin PCBnin fotoğrafındakinin aynısını, elindekilerle karşılaştıracak yetenekte ve iyi niyette bir satıcı bulman gerekiyor. Kısaca, biraz zor gibi...

Şimdiden yedekli olarak siparişini ver bence, beklerken geçici olarak kullanmak üzere de elimdekilerden iki tane veririm sana. Yarın istersen geçerken alabilirsin.

30a Simonk esc yardım

Tamam abi çok tesekkur ederim ilgin için yarin maslakta olurmusun ugrasam yanina iş çıkışı nasıl olur.

30a Simonk esc yardım

Maslaktayım, akşama görüşürüz yarın. Ama sen FET'lerin üzerindeki(arka taraftaki 6 lı gurup) numaraları da söylersen bakayım eve, en yakın ne bulabilirim diye...

30a Simonk esc yardım

Zafer abi fet dedigin transistor ise onlar D206 kodu var uzerinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...