30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun

Celalettin Yazkan

RcFanatik
İlgi Alanı
Uçak
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Değerli Rckolik ailesinin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlarım.
Bize bu vatanı emanet eden şehitlerimize her ne kadar layık olamasak da bizi emanetlerine tam sahip çıkamadığımız için affetsinler ruhları şad olsun..
Nice coşkuyla kutlanan 30 Ağustoslara.........

Çok daha huzurlu ve çoşkulu nice bayramlara inşallah :thumbup:

Zafer Bayramı:
30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal ATATÜRK'ün başkomutanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'u anmak için Türkiye Cumhuriyeti ve Yavru vatan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde her yıl 30 Ağustos günü kutlanan ulusal bayramımızdır.

Atatürk'ün başkomutanlığında yapıldığı için Başkomutanlık Meydan Muharebesi adıyla da bilinen Büyük Taarruz'un başarıyla sonuçlanmasından sonra Yunan orduları İzmir'e kadar takip edilmiş; 9 Eylül 1922'de İzmir'in kurtarılmasıyla Türk toprakları Yunan işgalinden kurtulmuştur. İşgal birliklerinin ülke sınırlarını terk etmesi daha sonra gerçekleşse de, 30 Ağustos sembolik olarak ülke topraklarının geri alındığı günü temsil eder. İlk kez 1924 yılında Afyon'da Başkumandan Zaferi adıyla kutlanan 30 Ağustos günü, Türkiye'de 1926'dan itibaren Zafer Bayramı olarak kutlanmaktadır.

Hepimizin zafer bayramı kutlu olsun.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu topraklara vatanım diyen herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.

Bu vatan uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin aziz ruhları şad olsun.Minnettarız.Zafer bayramımız kutlu olsun.

Türkler tarih sahnesinde her zaman bağımsızlığına ve istiklaline düşkün bir millet olmuştur. Milletimizin Zafer Bayramı kutlu olsun.

Terörün olmadığı, şehit haberleriyle yüreklerin yanmadığı, vatanımızın tümünde çoşkuyla ve huzurla geçecek nice bayramlara kavuşmak dileğiyle; 30 Ağustos Zafer Bayramımız tüm milletimize kutlu olsun.

2008'den bu yana bir kural olarak her 30 Ağustos'ta mutlaka kutlama uçuşu yapardım. Sıklıkla bir Piper ile bayrak çekerdim. Bugün hastanede denetim var. Lanet olsun!!!

Nice 30 Ağustoslara, 29 Ekimlere hep birlikte, şanlı bayrağımızın altında...

Sümer Yamaner' Alıntı:
2008'den bu yana bir kural olarak her 30 Ağustos'ta mutlaka kutlama uçuşu yapardım. Sıklıkla bir Piper ile bayrak çekerdim. Bugün hastanede denetim var. Lanet olsun!!!

Nice 30 Ağustoslara, 29 Ekimlere hep birlikte, şanlı bayrağımızın altında...
Abi yerinize adam yetistireceksinz sizin yerinize uçuş yapacak yok mu koca Hazerfen de size vekalet edecek bir pilot.[emoji3]

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ülkeyi vatanı bilen herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. :saygilar:

Herkes vatanına milletine dinine hayırlı bir birey olarak nasiplensin inş. Hayırlı bayramlar :saygilar:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Celalettin Yazkan' Alıntı:
Abi yerinize adam yetistireceksinz sizin yerinize uçuş yapacak yok mu koca Hazerfen de size vekalet edecek bir pilot.[emoji3]

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Var var uçuyorlar şu an ama bayrak taşıyan yok maalesef...

Zafer Bayramımız kutlu olsun...

Sent from my iPad using Tapatalk

Zafer Bayramımız kutlu olsun! Her sene daha da büyüsün bu çoşku!