Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi geceler. Geçmiş cumhuriyet bayramınız tekrardan kutlu olsun ve mesaj yazan herkese çok teşekkür ederim.
Ben bu videonun hazırlanma aşamasında edindiğim bir iki deneyimi sizlerle paylaşmak istedim. Açıkçası öncesinde bir deneme şansım olmadı 29 ekimde çıktık ve ilk uçuşu paylaştım Forumda bununla ilgili bir bilgi var mı onu da bilmiyorum.
Ben şöyle bir sorunla karşılaştım bayrak drone a çok yakın olmuş bu yüzden drone un yaptığı rüzgardan çok etkilendi ve drone a aşağıya doğru çok şiddetli bir kuvvet uyguladı. Bunun dört sonucu oldu birincisi yüzde 50 ile hover sağlarken 80 90 arasında bile sağlayamadı, 10 12 dakika uçuş süresi varken 1 dakika 45 saniye sonunda battery fail-safe aktive oldu. İniş sonrası motorlar hiç olmadığı kadar sıcaktı. Sonuncu ise bayrağın bağlı olduğu ayakların bir tanesinde hafif bir gevşeme oldu. Sanırım burdan anlayacağınız gibi iniş baya güçlü oldu. Şu anda olsa en azından bayrak ile drone arası mesafeyi çok daha uzun tutmaya çalışırım. (Bayrağın alt kısmında katlanmayı önlemek için iki küçük ağırlık asılı onunla birlikte 200 300 gr arası bir ağırlığı vardı)